Opinie Klientów o sklepie

 

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych Klientów o sklepie. 

 

Przede wszystkim polecamy zapoznanie się z opiniami w niezależnym serwisie Opinieo.pl:

http://www.opineo.pl/opinie/rebel-pl

 

Poniżej znajdują się opinie o naszym sklepie nadesłane nam przez Klientów. Jeśli chcesz napisać jakiś komentarz odnośnie sklepu - zapraszamy: sklep@rebel.pl. Każda uwaga odnosząca się do naszego sklepu jest dla nas ważna -motywuje i pozwala poprawiać niedociągnięcia :)

 

Zespół REBEL.pl  

 

Data: 30 maja 2017 14:50
 
Dzień dobry,
Chciałbym przesłac bardzo pozytywną opinię odnośnie Państwa procedur i sposobu załatwienia mojej prośby.Prosiłem mailowo o rezerwację towaru, dostałem szybką informację zwrotną na maila i potwierdzenie sms. Co więcej, Pan Rafał na miejscu odpowiedział na dodatkowe pytania, m. in. o karty podarunkowe, z czego skorzystałem. 
Dobre podejście i szacunek do klienta, wróży Wam dobrą przyszłość.
Życzę wszystkiego dobrego. 
 
Pozdrawiam,
Piotr Dz.


Data: 10 stycznia 2017 09:15
 
Szanowni Państwo,
Serdecznie i najmocniej dziękuję za ekspresową realizację mojego zamówienia, życzliwą pomoc telefoniczną, szybki kontakt mailowy - czyli ogólnie, za zrealizowanie w okresie tuz przed świętami gry, której nie mogłam zdobyć u siebie w mieście, a której wy też nie posiadaliście "na już".


--
Pozdrawiam,
Karolina Święcicka

 

Data: 21 maja 2016 21:13 

Witam serdecznie.

Klientem Rebel.pl jestem od niedawna, lecz mogę ten sklep jak najbardziej, z całego serca polecić. Ogromny wybór i atrakcyjne ceny sprawiają, iż każdy znajdzie coś dla siebie. Dzięki Państwu udało mi się powiększyć swoją kolekcję podręczników do gier fabularnych, mimo iż od dawna nie gram. W koszyku czeka kolejne zamówienie, lecz wiem, iż na pewno nie będzie ostatnim. Jakość obsługi oraz czas dostawy pozostają na naprawdę wysokim poziomie. Na produkt z oczekiwanym czasem dostawy "do miesiąca" czekałem tylko trzy dni, po tym czasie paczka została wysłana. Życzę sobie, by w każdym kraju (w obecnej chwili przebywam w Holandii, lecz regularnie przyjeżdżam do Bielska) znajdował się taki sklep jak Rebel.pl. 

Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów,
Dawid Pałka

 

Data: 3 listopada 2014 11:44

 

Szanowny Panie Tomaszu!
Firmie Rebel udało się otworzyć prawdziwy tunel czasoprzestrzenny. Kurier z paczką pojawił się u mnie dosłownie 5 min. temu. Nigdy nie miałem prawa narzekać na obsługę w Rebelu, jesteście w zasadzie jedynym sklepem sieciowym w którym płacę z góry, wiedząc że nie będzie problemów z ew. zwrotami czy reklamacjami.
Ponieważ jednak miał miejsce dzisiejszy przypadek, moim obowiązkiem jako Polaka jest prosić państwa, byście w imię wyższego dobra porzucili ten interes i szybko przejęli zadania pogotowia ratunkowego lub tzw. szpicy NATO-wskiej - obecnie działający na tym polu ludzie absolutnie nie mają szans w starciu z wami.


Serdecznie dziękuję za paczkę :)!
R.Wawrzyniak

 

 

 

Data: 13 marca 2014 00:02

 

Mogę każdemu polecić REBEL.pl, nawet jesli w  świecie gier jest średnio ogarnięty - jak ja. Recenzje są pomocne, dokładne, posługują się przejrzystymi kryteriami i zawierają wszystkie niezbędne do podjęcia decyzji dane. Dzieki temu można kupić idealną grę dla siebie i swojej rodziny albo na prezent - wystarczy mgliste pojęcie, dla kogo kupujemy, a prezent będzie trafiony w 10. O realizacji, transporcie i pakowaniu wspominam z czystego obowiązku - były bez zarzutu. Ważna sprawa: kupowałam produkt uszkodzony, o obniżonej cenie. Uszkodzenie było tak nieznaczne, że gdyby nie skrupulatny i uczciwy opis na stronie sklepu, to w ogóle bym sie nie zorientowała, że cokolwiek jest z pudełkiem od gry nie tak. Będę tu wracać z okazji kolejnych nadarzających się okazji :)

 

Ania Ś.



 

Data: 24 grudnia 2013 10:54

 

Witam,
Jesteście DEBEŚCIAKI !!! super macie super kontakt z klientami - i co
najwazniejsze, mimo mojego zamówienia na "ostatnią chwilę" zdążyliście
z jego realizacją !

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
życzę Wesołych Świąt !

:-)

 


 

Data: 20 grudnia 2013 23:27


Witam serdecznie.
Dziękuję za szybką i profesjonalną obsługę. Zamówienie złożone w dniu wczorajszym, dziś mam u siebie ( przesyłka Gdańsk-Kraków ). Państwa sklep, został mi polecony przez znajomego, który jest Waszym stałym klientem. Potwierdzam, jego w pełni pozytywne opinie na Wasz temat. Również będę polecał.

  Pozdrawiam

Jarek K.

 


 

23 października 2013

 

Witam serdecznie,

Chciałabym Wam powiedzieć, że zakupy u was to czysta przyjemność. Jesteście jednym z dwóch sklepów internetowych, gdzie nie boję się o woje pieniądze, ani o zamówiony towar. Dziękuję za każdy zakup u Was. Gry są zawsze całe, dobrze zapakowane i
wysłane mam wrażenie natychmiast :)

 

Życzę obfitości zamówień, zadowolonych klientów oraz wygranej w totolotka, żebyście mogli wydać więcej dobrych tytułów :)

Pozdrawiam ciepło

Sonia S.

 


 

20 września 2013 

 

Witam serdecznie,

Pierwszy raz skorzystałam z usług Państwa sklepu i jest bardzo zadowolona. Sklep Rebel.pl został mi polecony przez znajomego - i bardzo słusznie! Przesyłka dotarła naprawdę szybko i była bardzo dobrze zabezpieczona, to duży plus. Jestem pewna, że to nie będzie mój ostatni zakup. :)

 

Pozdrawiam!

Anna

 


 

29 lipca 2013

 

Witam, jestem Państwa klientem od niedawna i kupiłem zaledwie 3 gry, ale chciałem pochwalić Was za profesjonalizm w
realizacji zamówień, miły kontakt telefoniczny oraz bardzo przyjazną i
funkcjonalną stronę sklepu. Bardzo przypadł mi do gustu również panel
historii zamówień wraz z możliwością podglądu faktur za zakup.

Jestem mile zaskoczony.

Nowy - wierny klient J
Tomasz B.


 

1 lipca 2013

 

Witam serdecznie,
zamawiałam dwie paczki, by móc zapłacić przy odbiorze. Panowie ze
sklepu z pełnym zrozumieniem sytuacji połączyli mi przesyłkę w jedną,
udzielili rabatu (robiłam zakupy dla maleńkiej szkoły), o każdym
etapie realizacji zamówienia na bieżąco informowali i na czas
zamówienie zrealizowali. Paczka została solidnie zapakowana. Dla mnie
- kupującej - rewelacja! na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty
sklepu Rebel. Anna Bogdanowicz

 


 

  24 kwietnia 2013

 

Witam serdecznie!

 

Zamówiłem grę w sklepie REBEL.
Teraz kilka uwag!
* Czas realizacji zamówienia - 100% jak w opisie "wysyłka DZISIAJ", zamówiona dzień wcześniej - na następny dzień w południe była już u mnie w domku.
* Kontakt ze sklepem - miałem pewną wątpliwość, więc napisałem do konsultanta firmy. E-mail auto-resend napisał mi, że konsultanci skontaktują się ze mną w przeciągu 24h, tymczasem odpowiedź nastała już po 30min.
* Zapakowanie paczki - przyznam, że miałem obawy, że paczka będzie zapakowana tak, że rogi paczki będą zgniecione, a co za tym pudełko z grą uszkodzone, tymczasem wszystkie narożniki zostały doskonale zabezpieczone folią perforowaną. Zatem towar zabezpieczony doskonale.

Drodzy kupujący! Oceniam sklep na 110% profesjonalizmu i niezawodności. Co prawda była to moja pierwsza paczka, która do mnie dotarła, ale już teraz doskonale wiem, że mam do czynienia z fachowcami, którzy doskonale znają się na swojej pracy i kolejna zamówiona paczuszka przyjdzie w identyczny sposób. 10/10, po prostu rewelacja. Polecam REBEL każdemu!

 

Z wyrazami szacunku, poważaniem i ukłonami podziękowania,

 

Bartosz Przepióra

 


 

29 marca 2013

 

Witam, jestem nową klientką i chciałam podzielić się opinią nt. dokonanych przeze mnie zakupów. Strona działa bez zarzutów, jest czytelna, a informacje w niej zawarte są bardzo szczegółowe. Tak samo było w przypadku zakupów - wszystko konkretnie i na temat. Krok po kroku zostałam przeprowadzona przez cały proces zakupu. Mało tego - przesyłka doszła w trybie ekspresowym, starannie owinięta kilkoma warstwami folii, a następnie włożona do kartonu. Zapobiegło to jakimkolwiek uszkodzeniom. Także przepływ informacji ze sklepem był bardzo dobry. Jestem pod ogromnym wrażeniem i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług REBEL. Zachęcam do zakupów z tego sklepu.

 

Małgosia M.

 


 

21 lutego 2013

 

Witam,

chciałbym w kilku słowach opisać profesjonalne podejście działaczy tego sklepu do klienta. Zależało mi bardzo na czasie, aby gra planszowa która zamówiłem dotarła w ciągu 2 dni, ponieważ była zamówiona z myślą o prezencie dla kolegi. Miałem obawy, że przesyłką się opóźni, lecz były one niesłuszne. Profesjonalne podejście do sprawy spowodowało, że po dokonaniu przelewu i wysłaniu potwierdzenia zapłaty przesyłka w moim domu znalazła się w ciągu 19 godzin. Pierwszy raz spotkałem się z tak ekspresową obsługą. Również cena za przesyłkę kurierską i grę w porównaniu do innych sklepów jest najniższa. Gorąco polecam wszystkim którym zależy na czasie i cenie. Myślę, że jeśli będę kupował kolejne gry planszowe to tylko u Państwa.

Pozdrawiam,
Maciej J.

 


 

Maciej K. | 25 grudnia 2012 

 

Szanowni Państwo jestem waszym nowym klientem i pragnę podzielić się z Państwem spostrzeżeniami obsługi mojego konta.

Trafiłem na wasza stronę przez czysty przypadek , szukałem na Allegro fajnej gry planszowej która mógłbym zakupić dla siebie, przeglądając wpisy i oceny innych innych użytkowników zaczęła się pojawiać wasza nazwa REBEL , wpisałem w Google no i tak was znalazłem. Pierwsze wrażenia same ++++ , profesjonalna strona , fajnie wykonana dużo pożytecznych informacji no i co asortyment oferowany przez was powala z nóg, setki pozycji jest w czym wybierać  każdy miłośnik gier karcianych, planszowych znajdzie tu cos dla siebie. Szybko założyłem konto no i zaczęło się polowanie. Jak już wspomniałem wybór ful wypas, po kilku godzinach poszukiwań znalazłem coś w sam raz dla siebie mianowicie grę planszowa Agricola oraz dodatki, postanowiłem dokonać zakupu , raz dwa i po kłopocie samo zamawianie jest banalnie proste i intuicyjne, naprawdę strona i mechanizm zakupów na 5+. Wszystko to wykonałem poniedziałek 14-12-2012 roku, pisaliście iż dokonujecie szybkiej wysyłki, jak tyko otrzymacie pieniądze no i można wybrać dostawę poprzez Paczkomaty Inpost /+++++/. Otwieracie o 9 a o 12 była informacja o otrzymaniu pieniędzy i szykowaniu towaru do wysyłki, na wasz plus trzeba zaliczyć to iż informujecie o wszystkich krokach postępowania z zamówieniem szybko i sprawnie na email . Szybko bo już 18 nadaliście przesyłkę z wybranymi pozycjami, no i zaczęło się nerwowe oczekiwanie na paczkę , wiadomo okres przedświąteczny więc z dostawami bywa różnie ale i tu mnie zawiodłem się Inpost dostarczył przesyłkę ekspresem bo 20 w czwartek odebrałem zamówiony towar.

Paczka zapakowana profesjonalnie / przetrzymała by niejedno/, po dotarciu w bezpieczne pielesze domowe potrzebowałem prawie 10 minut by dostać się do gier / karton , taśmy folie bąbelkowe , tekturowe przekładki / następna folia / nic tylko chwalić. Co do otrzymanych produktów to wykonanie gier pierwsza klasa , ale o wrażeniach z grania podzielę się w opisach przy  zakupionych grach ale najpierw przebrnę przez instrukcje  i zagram kilka partyjek.

Reasumując jesteście ŚWIETNI, fachowe podejście naprawdę jest co chwalić . Zdobyliście moje serce i zarazem wiernego klienta, będę wracał jak bumerang to mogę zapewnić . Trzymajcie się.

 

Pozdrawiam

Maciej

 


 

Edyta P. | 8 grudnia 2012

 

Dziękuję za to, że jest taki sklep jak Wasz.
Szukając starej gry, którą ciężko dostać, znalazłam gdzie? U Was. Byłam w sklepie stacjonarnym, poprostu jest wszystko i jeszcze trochę. Pierwszy zakup przez internet, również przebiegł bez zastrzeżeń. Paczka przyszła na czas i wszystko jest w jak najlepszym porządku.

 

Pozdrawiam i życzę spokojnych i udanych świąt Bożego Narodzenia

 


 

H.A | 28 grudnia 2011

 

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zamówiłam pre ordera na początku grudnia, premiera miała być zaraz przed świętami. Mimo komplikacji, które wynikły z winy producenta, dostałam paczkę jeszcze przed gwiazdką. O wszelkich możliwych opóźnieniach zostalam poinformowana także kontakt był bardzo dobry. Sama gra dotarła w idealnym stanie.

 

Polecam zakupy w Rebel.pl, są rzetelni i godni zaufania.

 


B.R | 20 grudnia 2011

 

Dziękuję za szybką dostawę gry. Nie zawiodłam się, jest tak jak czytałam w komentarzach - obsługa sprawna, szybka, kompetentna. Na pewno będę polecać ten sklep.

 


 

 

Iwona Piątek | 09 grudnia 2011 20:47

 

Dzień dobry,
paczkę odebrałam bez żadnych problemów.  Jestem bardzo zadowolona z serwisu na rebel.pl, zwłaszcza z jasnych zasad zamawiania, korzystania z rabatów itp. (łatwo dostępne regulaminy), a także szybkich powiadomień o stanie przesyłki.

 


 

 

Anna P. 9 grudnia 2011 15:39

 

Witam

Przesyłka dotarła. Wszystko zgodnie z zamówieniem, dobrze zabezpieczona.

 

Polecam ten sklep ponieważ obsługa jest miła i fachowa.

Pozdrawiam serdecznie.

 

 


 

 

Cyryl Czaplewski | 22 listopada 2011

 

Powiem tak podziwiam przede wszystkim sposób zabezpieczenia przesyłki i Wasze podejście do klienta-gracza. Tu podziękowania dla p. Artura, który miał chwilę czasu by zastanowić się nad dogodną dla mnie możliwością odbioru zamówienia.

Pewnie nierzadko o tym czytacie,ale pozytywnych komentarzy przecież nigdy dość,więc gorąco polecam Sklep REBEL.pl

 

 


 

 

Agnieszka |  11 lipca 2011

 

Kupiłam grę z zakładki "produkty uszkodzone". Była tańsza o 40 zł (koszt pierwotny to ok. 140 zł). I, szczerze mówiąc...długo musiałam szukać "uszkodzenia" :)) pudełko jest tylko lekko zgniecione, prawie niezauważalnie, a dokładna informacja na ten temat zawarta była w opisie produktu (100% uczciwość).

Rzetelna obsługa, błyskawiczna przesyłka i solidne pakowanie. Świetny sklep


 

Paweł B. | 5 kwietnia 2011

 

Przesyłka dotarła dzisiaj.

Jako osoba regularnie kupująca w internecie (średnio jeden zakup tygodniowo) muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. 

Wczoraj zakup, dziś dostawa.
Właśnie tak chciałbym za każdym razem kupować i otrzymywać paczkę. Chociaż jestem graczem od dawna, to u Państwa kupiłem grę po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Taki poziom obsługi klienta naprawdę zasługuje na uznanie.

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie,


 

Magdalena P. | 17 lutego 2011

 

Polecam wszystkim sklep Rebel.pl. Profesjonalna obsługa, szybki czas realizacji, przysłany towar zgodny z zamówieniem. W mojej ocenie 10/10.

 


 

Marcin | 25 stycznia 2011

 

Absolutna rewelacja i wzór do naśladowania dla wszystkich sklepów internetowych. Znakomity kontakt z klientem, błyskawiczna, solidnie zapakowana przesyłka. Kupuję u nich od 5 lat i ani razu nie popełnili najmniejszego uchybienia. Dwa razy próbowałem korzystać z usług konkurencji i za każdym razem kończyło się to szybkim powrotem do Rebela. Każdy kto zastanawia się nad skorzystaniem z oferty tego sklepu powinien wiedzieć, że jego solidność jest już wręcz legendarna. Marka porównywalna ze szwajcarskimi zegarkami.

 

Polecam!

 


 

Bardzo polecam Rebel.pl wszystkim, którzy planują robić internetowe zakupy powiązane z grami. Kiedy zadzwoniłem z pewnym pytaniem, telefon zostal odebrany po 3 sekundach, po czym otrzymałem  wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytania - zero owijania w bawełne, zero jakiejkolwiek ściemy -  pełen profesjonalizm. Przesyłka dotarła w stanie idealnym, dokładnie tego dnia ktorego wynikało to z informacji na stronie, bez żadnych dodatkowych ukrytych kosztów. Zgodnie z regulaminem kurier dzwoni do odbiorcy po 2 nieudanych próbach doręczenia, jednak moja prośba o kontakt przy pierwszej próbie doręczenia została zrealizowana ( dużo się przemieszczam, dlatego ciężko było mi czekać na kuriera). Nawet gdybym chciał to nie moge nic zarzucić Rebel.pl - jednym słowem profesjonaliści stawiający na klienta. Dzięki potwierdzeniu mailowemu każdego etapu zamówienia dokładnie wiedziałem co dzieje się z moim zamówieniem. Dla porównania: mój kolega zamówił podobne produkty u konkurencji, również w okresie między choinką a sylwetrem. Ja otrzymałem przesyłkę 4 stycznia(był to pierwszy możliwy termin dostarczenia wynikający z regulaminu a zatem duży +), a kolega tydzień później. Ja dostałem 3 maile informacyjne, kolega 1 - że przyszedł przelew, co spowodowało, że zniecierpliwiony zadzwonił tam 6 stycznia, gdzie otrzymał odpowiedź "już wysłano, lada dzień powinno dojść".Obaj mieszkamy w Łodzi, a zatem problemy komunikacyjne nie wchodzą w grę.  Chyba więcej nie trzeba pisać.

 

Artur Chmielewski

 


 

Jestem mile zaskoczony Waszym profesjonalizmem. Macie przejrzyście zaprojektowaną stronę www, wysyłacie szczegółowe informacje na maila dotyczące zamówienia no i działacie błyskawicznie: towar zamówiłem w czwartek po południu, w piątek przed 9:00 rano już był! Wrzućcie moją opinię na Waszą stronę, bo chcę dodać swoją cegiełkę do promowania profesjonalnego biznesu w naszym kraju:-)

 

Pozdrawiam,
Łukasz D.
 

 

Dokonywałem zakupów w wielu internetowych sklepach, jednak szczerze dopiero w Rebel otrzymałem dosłowne potwierdzenie reguły, że klient jest najważniejszy :) Kładziecie duży nacisk na kontakt osobisty i dzięki sprawnemu działaniu wychodzicie zwycięzko z kryzysów, co powinno się cenić. Przesyłka dociera na czas zapowiedziany i bezproblemowo. Jedyny mankament, jaki wyłapałem jest fakt, że mieścicie się tak daleko i będę miał mało okazji odwiedzić Was osobiście ;)

 

Cóż, teraz pozostaje mi zarazić Waszymi grami fandom komiksowy ;) Życzę sukcesów i powodzenia!

Jędrzej Chojnacki


 

Witam.
Bardzo serdecznie dziękuję za szybką, profesjonalną i bardzo miłą obsługę. Wszystko, począwszy od zamówienia do ostatniego maile, działa na 6 . Nie sposób do czegokolwiek się przyczepić. Jestem zachwycona waszym podejściem i troską o klienta, profesjonalizmem i szybkością w dostawie zamówienia. Polecam firmę Rebel wszystkim jeszcze nie zdecydowanym.
Pozdrawiam

 

Justyna W.

 


 

Serdecznie dziekuje za znakomita obsluge! Kontakty perfekcyjne, gra znakomicie zapakowana i dostarczona blyskawicznie. Po prostu najwyzszy standard uslug. Jestem zachwycony!

 

Pozdrawiam
Jerzy F.

 

 

Jestem bardzo zadowolony , korzystam  z waszego sklepu od tygodnia i zamawiałem na razie tylko dwie rzeczy. Polecam ten sklep naprawdę  fachowa obsługa, dogodny system płatności. Poleciłem go kilku osobom. Jeszcze raz dziękuje!!!

                                          

                                                     Pozdro

                                                  Szymon

 


 

Jestem bardzo, bardzo zadowolny. Wasz sklep ma w sobie odpowiedniego ducha kapitalizmu, odrazu sie czuje, że komuna już dawno odeszła z tych słowiańskich ziem! Sami sie nie chwalicie tym, jacy jesteście szybcy, bo fakty są takie, że działacie jeszcze szybciej niż mówicie - podstawka do Ars Magica miala iść 14 dni (roboczych zdaje sie) a przyszła po 6 (nie roboczych :)). Ale to nie w tym tki prawdziwy powiew kapitalizmu, o nie! Mówiąc o duchu kapitalizmu myślałem raczej o tym, że poskarżyłem sie Arturowi z waszego sklepu na brak możliwości zamówienia tego podręcznika, którego teraz jestem szczęśliwym właścicielem, a było to 15 maja. Najpierw kazał dowiedzieć sie co z tym da sie zrobić po upływie tygodnia, a już 17 pochwalił sie, że w sklepie istnieje możliwość zamówienia tego podręcznika :). Wielkie dzięki!

 

Necrofog

 


 

 

Witam serdecznie,

Są dwa miejsca w sieci w których robię zakupy i tylko do jednego mam pełne zaufanie - właśnie do Rebela :). To trochę tak jak z dobrym kumplem - nigdy cię nie zawodzi i zawsze ma coś fantastycznego do zaoferowania. Dzięki, że jesteście.

Pozdrówko
Piotrek AKA Blaze

 


 

Witam.

 

Zdecydowanie polecam sklep „Rebel”. Pełen profesjonalizm. Zamówiłam grę, nie dla siebie ale jako prezent, a że do wręczenia zostało mi naprawdę niewiele czasu miałam pewne obawy czy oby na pewno dojdzie tak jak powinno, w ciągu 48 godzin. Zupełnie niepotrzebnie, gra leży już u mnie i czeka na swojego właściciela. Zamówienie zgodne z opisem na stronie, bardzo dobrze przygotowane do transportu. Acha, i co najważniejsze, wielkie brawa dla właścicieli sklepu za szybki, sprawny i, co bardzo ważne, miły i sympatyczny kontakt z klientem.

 

Pozdrawiam,

Monika.

 


 

Zdziwiłem się tym, że zamówiłem wczoraj grę, która przyszła dzisiaj. Fajny prezent bezpośrednio na dzień dziecka :) Dziękuję za szybkość, za to, że paczka dotarła cała i zdrowa i za możliwość wystawiania komentarzy przy grach, bo dzięki temu kupiłem na prawdę świetną grę
 :)

Pozdrawiam,
Szymon O.

 
Rebel jest boski! wczoraj o 23 zamówiłem wilka + WoD, nieco smutny, że czas realizacji to ~7 dni... Dzisiaj o 12:43 wysłane. Jak Wy to robicie? (tak, domyślam się, że był na składzie)

Nie było jeszcze żadnego zakupu w Rebelu, który by mnie przyjemnie nie zaskoczył. niby wiadomo, że jesteście genialnie szybcy a wysłane produkty zawsze docierają, ale jednak miło zobaczyć, że w południe następnego dnia wysyłacie podręczniki zamawiane o północy, w ododatku sprowadzane! Brawo, teraz wszystko w rękach pana listonosza, nie mogę się doczekać
 
Vodh, vooyek(at)op.pl

 
PS' Pisalem to juz pewnie ale Rebel stoi jak zawsze na poziomie. To jedyny sklep wysylkowy w internecie, ktory zyskuje sobie klientow dzieki renomie. Mnie tez go polecono i musze przynac, ze jak dotąd jestem bardzo zadowolony. Tak trzymac i powodzenia!
 
Pozdrawiam
 
Bartłomiej R. 

 
Dzieki wielkie!

Paczka doszla nastepnego dnia, nieuszkodzona, w srodku wszystko ok. Szybko, profesjonalnie. I z mila obsluga :) To lubie, tak trzymac.

pozdrovka
Jacek

 
Wczoraj odebrałem paczkę - i powiem tyle. DUŻE BRAWA dla Rebela. Piotrze, Magdo - szczere wyrazy uznania za profesjonalizm prowadzenia przez Was sklepu i witryny internetowej. Może kiedys zdradzicie mi, jak to robicie... i że inni nie potrafią Was skopiowac ;-))!!!
Paczkę odebrałem po 22 godzinach (tak, wyliczyłem ;-) ) od informacji że została wysłana, dobrze zapakowana, op prostu miodzio.
Gra wydana b. porządnie, nie wspomnę o grywalności i przyjemności spędzania czasu przy niej. Zdecydowanie TAK, zarówno dla gry jak i dla Rebela
 
Browarion
 

 
DO KITU Z TAKIM SKLEPEM!!!
 

Wobec wszystkich chóralnych zachwytów i bezkrytycznego tonu komentarzy oceniających współpracę ze sklepem REBEL, czuję się w obowiązku wytknąć następujące błędy i uchybienia:

 

1. Wiadomo, że nic tak nie zaostrza apetytu jak oczekiwanie, wiec kiedy zamawiam grę, po prostu nie życze sobie otrzymywać jej następnego dnia z rana!

 

2. Jak już człowiek zamawia grę i wydaje swoje ciężko zarobione pieniądze, to chciałby, żeby ludzie widzieli, na co go stać. Tymczasem w ręce pocztowców wpada przesyłka tak szczelnie i wielokrotnie zapakowana, że nie sposób domyśleć się jej wspaniałej zawartości. Dlatego na przyszłość stanowczo żądam przewiązywania wysyłanych pudełek z grami pojedynczym sznurkiem pakowym.

 

3. Jestem już dorosły, zaś nadoopiekuńczość z jaką spotykam się na każdym kroku realizacji zamówienia w sklepie Rebel sprawia, że cofam się do beztroskiego okresu niemowlęctwa, kiedy to wszyscy nadskakiwali moim prośbom, spełniając najbardziej wymyślne z moich zachcianek. Ale o szoku, jaki po takim traktowaniu przeżyję w zetknięciu z brutalną codziennością to już oczywiście REBEL nie pomyślał! I do mojego psychoanalityka też się oczywiście nie dołoży...

 

Niniejszym apeluję do wszystkich władnych w tej gestii oragnów o jak najszybsze ukrócenie niefrasobliwej działalności elementów działających pod przykrywką znanego i szanowanego dystrybutora gier wszelakich. Ich działalność miast nieść ludziom radość i odprężenie staje się bowiem źródłem niezliczonych bolączek i frustracji, czego najlepszym dowodem pozostaje moja skromna osoba (badania lekarskie i wyniki obdukcji pozostawiam do wglądu wszystkich zainteresowanych).

 

z poważeniem

Bartosz Kaluga

 


 
Wielkie dzięki za profesjonalizm i szybkość załatwienia dostawy!
Rewelacyjnie zabezpieczona przesyłka, precyzyjna informacja o terminie wysłania zamówionych produktów.
Tak trzymać! Bijecie "na głowę" innych sprzedawców internetowych.
 
Pozdrawiam, Krzysztof P.

 


 
Witam!

Kilka słów komenatrza napiszę z przyjemnościa. Jestem waszym stałym klientem - nigdzie indziej nie kupuje podręczników RPG, bo - nie tylko - jesteście wspaniale zaopatrzeni ale i szybcy. Dziś - po tygodniu dostałem potwierdzenie. Żałujcie że nie wiecie jakie tempo mają wasze paczki - zamówiona w niedzielę, dotarła we wtorek rano!

Jesteście naprawdę najlepszym polskim sklepem z RPG jaki znam! Odkąd kupiłem u was 1 produkt REBEL kojarzy mi się z szybką dostawą, pewnościa i bezpieczeństwem produktu.

Możecie spokojnie dodać mnie na listę chodzących reklam rebel.pl

Pozdrawiam,
Wojtek Biernacki

 


 

Rebel to najbardziej profesjonalny sklep z jakim się spotkałem (tak trzymać!).

Maciej Zborowski

 


 

Cześć!

 

Podobno liczy się dla was każdy głos, dlatego chce się podzielić  wrażeniami z zakupów w Rebelu.

 

Preferuję "normalne" sklepy. Zakupy przez internet to raczej ostateczność. Z Nostromo nie miałem kłopotów (mimo fatalnej renomy), na allegro też nikt mnie nie oszukał. O Rebelu słyszałem tylko i wyłącznie niezwykle przychylne uwagi. Jak się okazało nieprzypadkowo.

 

Bardzo dobrze opisujecie produkty. Odnośniki do recenzji, instrukcję, czy fotki pomagają w zorientowaniu się. W przypadku karcianek dobrym pomysłem jest ramka z opisem czasu gry, liczby graczy itp. Przydało by się jeszcze oznaczenie, czy jedna talia starczy do gry wieloosobowej, czy każdy musi mieć własną i informacja o rozmiarze kart.

 

Potwierdzenie e-mailowe zamówienia zwiększa bezpieczeństwo. Mejle z dokładną informacją o stanie realizacji zamówienia uspokajają. Wiem, że zamówienie doszło i kiedy się spodziewać przesyłki. Paczka jest naprawdę świetnie zapakowana. Nawet gdyby listonosz był w złym humorze, to i tak nic złego się nie stanie :)

Newsletter jest napisany w bardzo przyjemnym tonie. To niby drobnostka, ale przyjemniej się czyta o nowościach w formie "listu od przyjaciela" niż suchych faktów.

 

Jak będę miał do wyboru kupić coś w sklepie zwykłym lub Rebelu, to wybieram zwykły sklep. W przypadku produktów niedostępnych w normalnej sprzedaży (typu różne Bohanzy, Munchkiny, czy inne Ligting Speedy), na pewno co jakiś czas będę korzystał z Rebela. Nie dziwie się, że krążą o was tylko pozytywne opinie. Pamiętajcie tylko, że na dobre imię trzeba pracować latami, a złą markę można zyskać bardzo szybko. W sensie nie spuszczajcie z tonu. Warto się starać, bo zadowolony klient, będzie korzystał z waszych usług. Ja się taką osobą właśnie stałem, bo zdobyliście moje zaufanie.

 

Pozdrawiam

Paweł Stefański

 

PS.

Wczoraj wysłałem swoją opinie o Rebelu.

 

Dziś przeglądałem strony zagranicznych sklepów internetowych z grami fantastycznymi (głównie z Niemiec, ale nie tylko).

 

Rebel wypada ZDECYDOWANIE LEPIEJ!!! Nie wiem jak z kontaktem, ale opisy produktów to mają tam baznadziejne - głównie nazwa i cena, czasem 1-2 zdanie opisu, zdjęć mało, albo w ogóle.

 

Rebel nie tylko wyróżnia się w Polsce, ale reprezentujecie wręcz światową klasę!!!

 


 
Zacznę od podziękowań za niesamowicie PROFESJONALNĄ obsługę ze strony rebel.pl. Nie wiem skąd sie biorą tacy ludzie ale oby było ich więcej.
 
Falkon, falkon_dom(at)o2.pl
 

 
Nazywam się Tomek i korzystać z usług Rebel bezwarunkowo będę..;] Prowadzący odpowiadali na moje pytania szybko i sprawnie, a wszystkie moje (z pewnością irytujące) innowacje znoszono z cierpliwością godna buddyjskiego Lamy.;> Paczka dostarczona szybko i sprawnie, nawet nie zdażyłem sie porządnie napalić! Tylko tak dalej! Fortuny i Wiatry!

Pozdrawiam... Tomek

 

No przy okazji chcialbym podziekowac za ostatnia przesylke, bo chyba wczesniej nie mialem okazji. Zwlaszcza za spelnienie mej prosby. Czy jezeli napisze, ze jestescie genialni, to bedzie zle?? ;]

 

Aleksander S.

 


 

Pelny profesjonalizm:) Jestem naprawdę zadowolony z tego sklepu;) Profesjonalna obsluga, świetny kontakt. Paczka dostarczona szybko a zapakowana tak że nie ma mowy żeby ktoś z zewnątrz wiedzial co jest w środku:) zatem nie ma obawy że na poczcie się komuś spodoba i sobie weźmie;) Naprawdę polecam:) !!

 


 

Witam!

Piszę do Ciebie Magdo w dwóch sprawach. Po 1: przed wczoraj dostałem paczuszkę z REBEL'a, z moimi nowo zamówionymi grami i rzecz jasna, jestem w 100% zadowolony z nowego nabytku. Gry są niesamowite, niewszystkie jeszcze wypróbowane, ale przez ten weekend zapewne nadrobię to ze znajomymi! Szczerze Ci powiem, że obawiałem się trochę jak zamawiałem swoje nowe gry, a to dlatego, że wszystkie różniły się dość znacznie od siebie, kształtem, wielkością, a ja sobie myślałem, że poprostu nie dacie rady zapakować tego tak, żeby się nie uszkodziło. W prawdzie do tej pory pod rzadnym względem mnie nie zawiedliście, ale teraz miałem złe przeczucia. Nie będę używał epitetów w swoim kierunku (:P), ale myliłem się niesamowicie. Poczka doszła, jak zwykle, skrzętnie przygotowana do transportu. Wnętrze paczki wypełniały kawałki pianki, wszystko oczywiście dla 100% bezpieczeństwa zawartości. Totalny brak możliwości uszkodzenia. O punktualności wysyłania paczki już nie wspomnę, ogólnie same plusy! Jednak, z przykrością muszę stwierdzić, że jesteście chyba jedyną firmą, która pracuję rzetelnie w trosce o klienta. Jeżeli chodzi o moją drugą uwagę, to dotyczy ona poczty. Mianowicie, tym razem zawiodła na całej rozciągłości. Wysłaliście paczkę w poniedziałek, a u mnie była w czwartek .. Poprostu brak mi słów nawet na wpół normalnego listonosza, który bezczelnie odpowiadając na pytanie "co tak długo?" powiedział "tak jakoś wyszło". Dobrze, że nie ja odbierałem paczkę (poszedłem akurat spytać, czy przypadkiem na poczcie jej nie ma), bo chyba podzielił bym się z nim swoimi opiniami ;) Tak czy inaczej po raz kolejny stwierdzam, że priorytet to pic na wode. Fakt, przeważnie dochodzi po jednym dniu, ale jak słysze od pani na poczcie, że "no wie pan, ona ma dojść w jeden dzień, ale nie musi", to krew mnie zalewa i zadaje sobie pytanie, po co w takim razie ściąga sie od ludzi dodatkowe pieniądze, skoro to nic nie daje ? Jednak, co się stało to się nie odstanie. Jestem bardzo zadowolony z nowego zakupu, wam dziękuję za szybką jego realizację, a teraz idę zwołać towarzystwo i czas rozpocząć grę ;) Pozdrawiam !

Maciej S.


 

Witam! jestem Waszym klientem. Wczoraj dokonałem 1 zakupu i jestem w szoku.  Gra dotarła na drugi dzień po zamówieniu! Świetny sklep!!

 

Michał Osesek


 

>Witaj Grzegorz,
>

>Gra o Tron i kości powinny być u nas już za około tydzień.
>Jednocześnie informuję, że cena na Tron będzie znacznie niższa i jak
>tylko gry dojdą, zostaniesz dokładnie poinformowany. Z pewnością
>możesz się przygotować na obniżkę około 50zł :)

 

Niesamowite!
Myslalem, ze te wszystkie pozytywne komentarze, ktore macie na stronie
domowej to taki chwyt marketingowy ale widze, ze nie bylo w nich krzty
przesady!

Goraco pozdrawiam,
Grzegorz Jamer


 
Rebel to NAJLEPSZA firma i NAJLEPSZY fantastyczny sklep netowy oraz
NAJLEPSZA obsługa klienta z jaką się do teraz spotkałem!!! Brawa!!!
Pozdrawiam wszystkich i Pana Piotra.
 
Wojtek "Strachon" Rzepa

 

Niech WSZYSCY się dowiedzą że JESTEŚCIE NAJLEPSI!!! Gwarantuję Pani honorem, iż nie będę dokonywał zakupów internetowych nigdzie indziej niż w REBEL!(chodzi tu o zakupy fantasy i science fiction) Niech Rebel niespuszcza z tonu!!!

Pozdrawiam i dziękuję

 

Wojtek Rzepa "Strachon


 
Niezmiernie się cieszę z tak szybkiej reakcji. 2 dni od
zamówienia to bardzo dobry czas. W innych sklepach internetowych
zajmujących się grami RPG oraz grami i karcianymi i figurkowymi
musiałem czekać czasem do 2 tygodni. Nazwę waszego sklepu oraz
adres strony dostałem od kolegi, bo jeszcze jako jedyni
mieliście podręcznik podstawowy do Neuroshimy. Traf chciał, że
Neuroshimę poznał przed wakacjami, lecz niestety nie miałem
wtedy funduszy. Z długich wakacji wróciłem dzień przed złożeniem
zamówienia. Od dziś wszystkie zamówienia RPG będę realizował u
was.

                                     Pozdrawiam Krzysiek

 
Pierwszą zabawę miałam z odpakowywania gry, niezbędne okazały się nożyczki i cierpliwość :) W środku wymarzeni Osadnicy. Odfoliuję i zagram dopiero w niedzielę kiedy to wszystkie składające się osoby zgromadzą się przy jednym stole. Teraz pozostaje mi tylko czekać aż pojawią się dodatki.
Dodam, że przesyłka dotarła błyskawicznie i dzięki profesjonalizmowi i życzliwości rebela nic mnie nie kosztowała.
Warto też zwrócić uwagę na bardzo miły i błyskawiczny kontakt mailowy i gg.
 
Pozdrawiam
Kin

 

Rebel = Full profesjonalizm :]

Bardzo szybka przesylka, niespodzianki w stylu obnizenia ceny gry o 50 zl! 
 (tak bylo w przypadku Game of Thrones, zamowilem za 294 zl, dostalem za 235 zl), opakowanie bez zarzutu. Mily kontakt z klientem. Polecam :]

 

Dudman


 

REBEL JESTEŚCIE GENIALNI!!!!!! wlasnie dostalem 2 startey z Jasnej i Ciemnej.  Jezeli ktos chce, kupic warto za tanioche. W 1dzien się dostaje!

Jestescie bez konkurencyjni.

 

Ignatius Naczelny,  ygnacy(at)gazeta.pl


 

Ogromny plus za zabezpieczenie przesyłki. :)  Pozdro  

 

Maks Gołębiowski


 

Przesyłka dotarła na miejsce. Słowa uznania za tempo realizacji zamówienia.

Nie mam zastrzeżeń co do jakości otrzymanych produktów.

Moja ocena sklepu "Rebel" jest bardzo dobra (poza opóźnieniem związanym z kośćmi do 7th Sea, ale wiem że to nie była wasza wina). Bardzo podoba mi się asortyment sklepu. Znalazłem w nim wszystko czego jeszcze kiedykolwiek bym potrzebował. Ceny są niskie, a możliwość bezpośredniego zapytania się o zakup przez GG jest rzeczą bardzo przydatną i ułatwiającą zakup.

Jestem zadowolonym klientem.


 

Witam.

Kilkanascie dni temu nabyłem u Was puzzle "Wielka mapa świata"
9000 elementów.Jako, że mam juz kilka zestawów Ravensburgera
wiedziałen czego się spodziewać. Zestaw spełnil moje oczekiwania i
został szybko dostarczony. Dziękuje za miłą wspólpracę.

 

Krzysztof

 

 
Jak to się dzieje że u was wszystko jest takie tanie? W innych sklepach wszystko jest dwa razy droższe!! Zamówiłam  już boostery z Sith Rising, kiedy będą inne dodatki?
pozdrowionka :)
 
qwerty

 
Przesyłka dostarczona szybko i fachowo ( w ciągu dwóch dni ), książka w bardzo dobrym stanie.
 
Lidia Rocka

 
Jestem bardzo, bardzo, bardzo mile zaskoczony Waszą decyzją. Widzę, że naprawdę słusznie wszyscy, którzy u Was coś kupili, mówią o profesjonalizmie.
 
Gorąco pozdrawiam
Marek

 
Strona jest bardzo fajna :-) oprawa graficzna jest świetna fajnie i łatwo się po niej porusza lecz szkoda, że niekiedy nie ma krótkiego opisu do produktów. Bardzo szybka realizacja.
 
Michał Nastały

 

Nie wiem czy tu można zostawiać komentarz dot. sprzedarzy, ale to zrobię :) Mimo malych problemów zakupy okazały sie udane :) Przez cały czas zalatwiania przedstawiciel sklepu był ze mna w kontakcie co dało pozytywne wrażenie opieki nad klientem. Dziękuję :)

 

Przemysław Jarosz


 

Karty sa w znakomitym stanie. Jest Instrukcja polska i angielska, tylko troche pudelko przy trasporcie sie pogniotlo i nic wiecej. Nie ma co narzekac. Gra jest super (moglbym uzyc innego slowa, ale lepiej nie..:)). Wielkie dzieki za przelylke Rebel. Polecam  

 

Maciej


 

Karty są super. Dwie instrukcje karty zapakowane w oddzielne torebki. Stan przesyłki był dobry lecz pudełko w transporcie troche sie pogniotło ale to nic. Folii na pudełku było tyle, że ledwo mi sie udało otworzyć :) Polecam ten sklep wszystkim.

 

Piotr Pilarski


 

Czym się różni wasz sklep od innych... otóż tak wam powiem... w waszym sklepie można znaleźć wiele rzeczy wyróżniających się od innych sklepów... można obejrzeć dokładnie produkt, nie tylko okładkę ale i wnętrze i tyl... czego nie robi się w wielu innych sklepach... no i przede wszystkim... przemila obsługa z którą mógłbym konwersować gooooodzinami na różne tematy :) pozdrowienia dla madzi:)

Tobisek

 
Sklep działa naprawdę profesjonalnie. Jestem pod wrażeniem solidności. Na swoje przesyłki czekałem po ok. 30 godzin. Świetnie.  
 
Radek

 
Dziękuję za szybką dostawę, wszystko idealnie. Książka oczywiście super!
 
Tomasz

 
Wielkie dzięki. Paczka dotarła cała i zdrowa. Termin realizacji - błyskawica :-) Jesteście najlepsi ! Pozdrawiam i jeszcze raz Wesołych Świąt.
 
Marcin R.

 
ten sklep jest po prostu genialny, ogromny wybór!!!
 
bzw

 
Co do Rebela to serce rośnie, że 15 lat po upadku komuny można jednak w tym zaściankowym kraju zdobyć produkt najwyższej klasy i być na NAJWYŻSZYM poziomie  obsłużonym.Szybki transport, bez zbednych formalności.Szybko, rzetelnie i za przystępną cenę-i o to chodzi w tym kapitaliźmie.Już nie musimy jeżdzić 'na zachód' po takie perełki, które tam leżą w każdym sklepie. Rebel to super pomysł i doskonałe rozwiązanie!Czegoś takiego zawsze brakowało, ludzi z którymi można rozwijać to hobby.

Bartek Ostrowski

 
Realizacja przesyłki błyskawiczna: w niedziele kupiłem, przelałem pieniąde; poniedziałek ok godziny 10.00 dostaje maila potwierdzającego wysłanie książki; dzis czytam książkę. Sklep pełen wypas, szybka realizacja, towar super, miły kontakt - człowiek czuje się poszanowany przez sprzedajacego a nie tekst typu CZEGO??!!!!?? Polecam
 
Kurzyk- Jacek Kurzyński
 

 
Na poczatku wielkie brawa dla chlopakow z Rebel.pl. Gre zamowilem w sobote po poludniu, a mialem ja w domu juz we wtorek pod wieczor! Szybkosc i solidnosc, przy jednoczesnym bardzo milym potraktowaniu klienta - to jest to, czego inni w tej branzy powinni sie od Rebela uczyc. Duze brawa. :)

Ulmo

 
Właśie dzisiaij dostałem zamówione książki zamówiłem je w niedziele w poniedziałek przelałem kase na konto a w sobote rano już miałem książki SUPER jestem bardzo zadowolony zwłaszcza że w moim mieście tych książek nie byłem w stanie dostać kiążki mi sie bardzo podobają teraz będe mógł prowadzić KAMPANIE :D wielkie dzięki
 
Ridick

 
Wlasnie dostalem paczke. REBEL ma wrecz fanastyczna obsluge, nie zawiedziecie sie!! ide pograc, ponoc gra jest super!
 
Piotr Krzemiński


Bardzo WIELKI pozytyw rzadko się spotyka tak rzetelnych, uprzejmych i fachowych sprzedawców.Przesyłkę dostałam na następny  dzień po wpłaceniu pieniędzy!!REWELACJA .Bardzo dziękuje puzzle są super!
 
karollinaa
 

 
Bardzo profesjonalne podejście do prowadzenia interesów. - Dobry kontakt, szybka wysyłka, solidne opakowanie. Polecam bez zastrzeżeń!
 
Przem_ko


SUPER SZYBKA PRZESYŁKA jestem bardzo zadowolony, towar zgodny z opisem, rzetelny sprzedawca POLECAM
 
Pioteron

 
Wszystko w jak najlepszym pożądku, bardzo dobry i miły kontakt, przesyłka dotarła błyskawicznie. POLECAM!!
marcjanna
 

 
Dziękuję za sprawną realizację mojego zamówienia oraz za informowanie o kolejnych jego etapach.
 
niezapominajkka

 
Przesyłka doszła w całości, przy rozpakowaniu zachowałem się jak dzieciak który dostał prezent pod choinkę, chciałem jak najszybciej rozpakować paczkę, na szczęście była porządnie zapakowana tak że zanim rozpakowałem (raczej próbowałem rozerwać :-) )zdążyłem ochłonąć.
Na spokojnie cieszyłem oczy zawartością

Pozdrawiam Robert

 
Rebel to naprawdę dobry sklep - szybka wysyłka i dobra pomoc. Bardzo wysoki poziom.
 
Wojtek, Głogów  

 
Dokonałem już u Was kilku zakupów i jak na razie rozgłaszam wszem i wobec  bardzo pozytywne opinie o Rebel.pl :) (...)
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na polu planszówek i nie tylko :)
Marcin

 
Witam!

No, no. Co prawda jak na razie złozyłem u Was tylko jedno zamówienia, ale ... ładnie mnie zaskoczyliście. Szybka wysyłka. Jednego dnia dostaje maila, że paczka została wysłana i dojdzie na następny dzień. A następnego dnia złapałem lekkiego doła, bo sprawdzając sklep zauważyłem, że już dostępny jest nowy numer "Gwiezdnego Pirata" i zacząłem pluć sobie w brodę, że pośpieszyłem się z zamówieniem kilka dni. Tymczasem wróciłem do domu i paczuszka już na mnie czekała. Otwieram ...a tam nowy "GP"!!!!
Prezent dostałem!
 
Po prostu świetnie! Powiadomienie, szybka wysyłka i jeszcze prezent.
To jest naprawde wysoki poziom usług. Ostatnio gdy składałem zamówienie w innym sklepie, kawałek po ostatecznym termine przyjscia paczki, musiałem pzrypominać, że złożyłem zamówienie, bo wogole nie zaostało zrealizowazne. To nie to co u Was.

Tak trzymać.
Pozdrawiam!

Łukasz Jeziorski

 
Super sklep!!!!!!!!!!! Bardzo szybka dostawa (1,5 dnia), to co chciałem, nie porysowane. Zachęcam wszystkich! Jedyny minus to to, że książka za bardzo zapakowana (nieźle się namęczyłem zanim ją otworzyłem) :)
Mateusz Pitulski

 
Może nie powinienem zawracać głowy, ale chcę wyrazić swój entuzjazm ^_^. Jesteście solidni, szybcy, a towar ,jaki dostałem, jest świetnej jakości (i jakże starannie zapakowany ; ) ).
 
Dziękuję!
Adam

 
Chciałbym też zaznaczyć, że bardzo sobie cenię Wasze profesjonalne i życzliwe podejście do klienta. Właśnie to oraz bogata oferta sprawiają, że sklep Rebel.pl prezentuje tak wysoki poziom usług.

Pozdrawiam serdecznie
Mikołaj M.

 

Erpeguję od początków Warhammera w Polsce. Od tamej pory używałem różnych kości. Muszę stwierdzić, że te dziś kupione są wyższej jakości niż moje stare turlaczki. Albo technika poszła do przodu, albo Rebel zamawia kości u dobrych wykonawców. Może nie był to wyraźny powód do chwalenia Rebela, ale powiem o czymś innym, ważniejszym. Mianowicie w Rebelu miałem możliwość pogrymasić w kwestii kolorystyki kości. Kupowałem wielką garść i dostałem dokładnie takie kości, jakie i ile zamawiałem. Duże brawa za cierpliwość dla klientów
 
Przemodar

 

Super, ze taka strona istnieje!!!!!!! I ze sprawnie dziala, podobnie jak Wasz dzial wysylek.
 
Bartosz K.

 
Właśnie wyrwałem z Waszego pancernego opakowania (musiałem rozbrajać je głowicą nuklearną :P) najnowszy suplement do Forgotten Realms - Shining South. Podręcznik jest zaje... ekhm... jest świetny :) A do tego w doskonałym stanie (czas realizacji bardzo niewielki zważywszy na fakt, że trzeba było podręcznik sprowadzać zza granicy). Pozdrawiam całą załogę Rebela - a najbardziej lubię Was za to, że jako jedyny sklep w tej branży sprowadzacie podręczniki z zachodu. Na pewno jeszcze nie raz będę Waszym klientem :)

 

z poważaniem Verghityax


 
Dla firmy Rebel Gratulacje wspaniale pomyślanej strony i szybkiej obsługi -  Przesyłka dotarła na drugi dzień od zamówienia !!!.
 
Bartłomiej Sapa

 
Wczoraj(czwartek) dostalem paczke ktora zamowilem we wtorek. Musze powiedziec ze wiarygodnosc tego sklepu jest naprawde zaje*ista. Przesylka dotarla w obiecywanym terminie, a jakos przesylki nie pozostawia watpliwosci :D  2 podreczniki plus counterki zapakowane tak ze meczylem sie (z przyjemnoscia;) ) 10 minut ,aby to otworzyc. Wszystko starannie zapakowane w folie :) . Naprawde bombowa cena, bombowa jakos, bombowy czas przesylki. (...)Wiec podsumowujac polecam ten sklep nawet jesli ktos pierwszy raz robi zakupy w internecie... Jest godny zaufania...
 
3msie
mc_trawiarz, mc_trawiarz(at)o2.pl

 
Pozdrawiam!

Cóż mogę powiedzieć. Bardzo się cieszę, że poszli Państwo mi na rękę i jednocześnie liczę na dalsze miłe i super przeprowadzone zakupy w Państwa sklepie.
Z poważaniem 
 
Marcin K.

P.S. Jeszcze raz dziękuję za super obsługę.

 
KUPIŁEM GRE WARCRAFT BOARD GAME I JESTEM NIĄ ZACHWYCONY I PRZYZNAM ŻE JESTEŚCIE JEDNYM Z NIELICZNYCH SKLEPÓW KTÓRZY ROBIĄ SZYBKIE DOSTAWY.
W DWA DNI PRZYSZŁA MI OPANCERZONA PACZKA :).
A NIE JAK W NIEKTÓRYCH SKLEPACH PRZYCHODZI PACZKA PO 14 DNIACH :(.
ZBIERAM TERAZ NA DODATEK CZYLI WARCRAFT EXPANSION.
I JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJE ŻE MACIE TAKIE DOBRE ARTYKUŁY W SKLEPIE.
 
MIKOŁAJ
 


Solidna firma! Szybka wysyłka, opakowanie iście poczto-odporne. :-) Kilkanaśnie minut zajęło mi rozpakowanie. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
 
Cyber_Killer
 

 
Witam
Często kupuję w sieci, ale Rebel.pl mogę spokojnie zaliczyć do najlepszych sklepów internetowych z jakich miałem okazję korzystać. Naprawdę świetna oferta, łatwy i sympatyczny kontakt, a do tego profesjonalna realizacja zamówień. POLECAM!!!

Tomasz Nowrot

 
Najpierw o Rebelu: Perfect! Książkę dostałem następnego dnia po zamówieniu, obsługa profesjonalna i co najważniejsze klient-friendly :D
 
Skie
 

 
Własnie otrzymałem wysłaną wczoraj książkę! Jakby wszystkie firmy w kraju działały tak jak Wy, to byśmy szybko drugą Japonią byli.
Dziekuje serdecznie i pozdrawiam.
 
Janek S.
 

 

Termin realizacji – dotrzymany.

Towar otrzymany –  taki jak zamówiony.

Cena towaru przy odbiorze  -  co do grosza jak przy zamawianiu.

Opakowanie –  nie do zdarcia (surowe jajko dotarłoby nieuszkodzone)

 

Podsumowując  REBEL jest OK

 

franc

 



Najszybsza transakcja w moim życiu szybko i sprawnie bardzo dobry kontakt POLECAM WSZYSTKIM !!!!!
Darth85

 
Cześć!!!!
Z systemami RPG mam do czynienia od niedawna.Wiem że jak coś kupuję u was, to mogę być spokojny. W żadnym sklepie internetowym nie dostawałem tak szybko produktu jak u was. W żadny też przesyłka nie miała tak pancernego opakowania jak u was-he he he. Ale to dobrze.
Pozdrawiam
Radek
 

 
Dzień dobry! Mam na imię Karol  i jestem od niedawna klientem waszego SKLEPU przez duże S. Mam nadzieję, że będzie się w dalszym ciągu tak dobrze spisywał (wysyłka jest naprawdę ekspresowa), czego nie można powiedzieć o innych sklepach internetowych. Gratuluję! Szkoda tylko, że nie macie filii na południu. Zakupiłem grę Game of Thrones i jestem pełen podziwu dla jej twórcy, tymbardziej, że od dawna interesuję się grami a szczególnie planszówkami i będąc już w zaawansowanym wieku (47) przyznaję, ze z tak dobrze wyważoną i zarazem dynamiczną grą się jeszcze nie spotkałem. A znam ich wiele.
 

 
Przepiekne puzzle. Sprzedawca bardzo rzetelny, bardzo szybko kontaktuje się i wysyła następnego dnia po wpłacie, więc puzzle przyjechaly do mnie bardzo szybko:). Dobrze zapakowane w idealnym stanie. I sa naprawde bardzo ładne. Polecam gorąco!
 
Loana
 

 
roman987
Komentarz podwójnie pozytywny. Pierwszy za szybkość i sprawność transakcji, drugi za ochronę przesyłki przed zniszczeniem. Była w pełni profesjonalnie przygotowana :). Serdecznie polecam wszystkim.
 

ThomasBittern
Duży PLUS dla profesjonalisty! Szybka i bezproblemowa transakcja. Paczka opakowana iście pancernie. Rozpakowanie zajmuje kwadransik :), ale nic uszkodzić się nie ma prawa. POLECAM!

harnas12
Wszystko świetnie przebiegło, POLECAM! Duży pozytyw dla profesjonalisty :)

 
Witam

Często kupuję w sieci ale Rebel.pl mogę spokojnie zaliczyć do najlepszych sklepów internetowych z jakich miałem okazję korzystać. Naprawdę świetna oferta, łatwy i sympatyczny kontakt, a do tego profesjonalna realizacja
zamówień. POLECAM!!!

Tomasz Nowrot

 
Witam! Bardzo cenię wasz sklep i jest to moja ulubiona strona. Traktujecie każdego klienta poważnie i szybko odpisujecie na pytania. Do każdego klienta zwracacie się po imieniu.
 
Mateusz
 

 
Jestem po prostu zszokowany. Po pierwsze bardzo profesjonalna obsługa. Zamówiłem i otrzymałem to co zamówiłem. Na każdym etapie realizacji zamówienia byłem o tym informowany! A teraz najlepsze. Wyznaczono mi czas realizacji zamówienia 14 dni. Zamówienie otrzymałem po 6. Jak dotychczas jest to najlepszy sklep internetowy w jakim kupowałem.

 

P.S. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników sklepu. Oby wszyscy podchodzili do swojej pracy w taki sposób.

 


 
super kontakt, żadnych problemów z dostarczeniem przesyłki, co prawda było opóźnienie w wysyłce ale jak wszedłem na skrzynkę aby wysłać pytanie już były 2 maile z informacją o opóźnieniu!!! naprawde gorąco polecam, tyle ludzi nie może się mylić :)
 
pozdrawiam odsteow 
 

 
Witam
Zdazylo mi sie juz u Państwa robić zakupy kilka razy i w wiekszosci przypadkow bylem zmuszony czekac dluzej na przesylke co nie bylo niczym przyjemnym. Ale to wszystko nie wazne, poniewaz ostatnie zrealizowane zamowienie to mistrzostwo świata!!
Zeby sie nie rozpisywac napisze tylko ze przesylka doszla super szybko, super zapakowna, podejrzewam ze z zamowionym podrecznikiem tez jest wszystko ok, kostki fenomenalne (dokladnie o takie kolory mi chodzilo, szkoda ze nie zamowilem wiecej), jednak najwieksze wrazenie zrobil na mnie Wasz prezent - niesamowicie pomaranczowa wilkolacza koszulka (nawet rozmiar w sam raz - XL )i stylowy niesmiertelnik. :D Jak przyjde w tym na sesje to MG od razu przypisze mi role alphy i sypnie pedetami a inni beda umierac z zazdrosci. ;) Jestem niesamowicie zadowolony a nawet wzruszony  (autentycznie).
Pozdrawiam i trzymajcie tak dalej.
Rafał
 
PS
Podrecznik do nowego maga tez zamowie napewno u Was jak tylko bedzie taka mozliwosc - ciekawi mnie jaka bedzie wtedy koszulka i naszyjnik. ;)
 

 
Podpisuję się obiema rękami pod wszystkimi pozytywnymi opiniami o sklepie i dodaję swoją.
Przesyłkę otrzymałam błyskawicznie. Obsługa w sklepie REBEL jest niezwykle sympatyczna!! Życzyłabym takiej innym sklepom internetowym.

Pozdrawiam serdecznie

Joanna Mintus

 
Przesyłka własnie doszła, szybko i bez żadnych problemów! Nowy Warhammer jest świetny! Gratuluję doskonałego sklepu i
profesjonalnej obsługi! Wkrótce możecie sie spodziewać kolejnych
zamówień:)

Kamil Jaśkiewicz
 

 
Chcę bardzo podziękować za rzeczywiście dobrą fachową obsługę. Cały czas wiedziałem co się dzieje i co mam robić. Otrzymałem paczkę chyba po dwóch dniach od momentu zapłaty. Stan paczki był dardzo dobry (przyznam że trochę się bałem, ponieważ kupowałem planszówki na prezent).
 
Paweł

 
Ekspresowa wysyłka, paczka solidnie zapakowana. Jesteście najlepszą
firma z jaką się spotkałem. Polecam wszystkim ten sklep.
Marcin Kamiński
 

 
Takie traktowanie kiljęta ma wielką przyszłość. I przewiduje ze ten sklep będzie trwał bardzo długo na polskm rynku, życze powodzenia i dalej tak wspaniałej obsługi.
Pozdrawiam
 
Mariusz Siezieniewski
Sopot
 

 
Sklep REBEL jest najlepszym pod znakiem szybkosci, trwałosci i realizacji. Kupiłem towar wczoraj, a wysłali mi go dzisiaj - totalna wygoda, paczka dojdzie jutro, a ja bede zadowolony. To dowód szybkości. A dowód trwałosci: miesiąc temu kupiłem karty M:TG wszystko doszło bez najmniejszych uszkodzeń i znakomicie zapakowane. A co do realizacji, to swietnie się dogadałem z "szefem" tego sklepu jak i również z pracownikami... szybkie zakupy w internecie nic ując nic dodac poprostu... QL(super) TAK TRZYMAC !!...

Pozdrawiam Mateusz Łukomski !!


Super Rebel! Dostawa szybka i bezproblemowa! Troche przesadzacie    z pakowaniem towaru(ladnie trzeba sie nameczyc aby otworzyc).Ale jest super!  Polecam gre jak i firme!
 
Mateusz Kurdziel
mateusz-kurdziel(at)wp.pl

 
Obsługa w sklepie Rebel.pl jest świetna.
Informacja co się dzieje z zamówieniem na bierząco.
Nie mówiąc już o czasie dostawy.
Ogólne wrażenie bardzo dobre.
Tak trzymać.
 
siwy
 

 
Bardzo szybka przesylka, jakosc towaru bez zarzutu, a ceny naprawde zadowalajace. Plus to ze mozna zakupic przedmioty ktorych sie gdzie indziej w polsce nie dostanie. Polecam!

Filip "Yawgmoth" Bulski
 

 
Bardzo miła , komunikatywna , szybka   wirtualna obsługa sklepu REBEL. Jestem b. zadowolona , że trafiłam na Waszą stronę :)                      
W przyszłości w miarę potrzeb napewno będę korzystać z Waszych usług.
Pozdrawiam  
Małga (mal.sad(at)wp.pl)
 

 
Szanowni Państo!
Wasz profesjonalizm mnie powalił! Paczkę z zamówioną grą otrzymałem błyskawicznie, porządnie zapakowaną i(tu mała niespodzianka!) z
gratisem. Podkreślam jeszcze raz, tak profesjonalnie nastawionego na klienta sklepu jeszcze nie spotkałem!
 
Dziękuję i pozdrawiam
Marek K.

 
Dobry wieczór
Przede wszystkim pragnę podziękować za fachową i miła obsługę. Rebel.pl stał się dla mnie synonimem solidności, ale i przyjemnych zakupów. Merlin.pl to solidna firma, ale dla nich pozostaje sie anonimowym klientem, a z obsługą waszego sklepu ma się miły kontakt. Sposób pisania newsletter'a i maili o stanie zamówienia jest zupełnie inny.
 
Z rozmowy na GG
 

 
Całość doszła, nie było żadnych problemów.
Abalone wygląda nawet lepiej niż sobie wyobrażałem, Osadnicy świetnie wykonani.
A co do otwierania paczek to polecam innym nożyki modelarskie, tną jak lancet więc otwieranie trwało krócej.
Polecam Waszą firmę każdemu, jesteście naprawdę profesjonalistami

Pozdrawiam
Robert Kroczak
 

 
Serdecznie pozdrawiam . Przesyłka o czasie i wszystko OK - tak trzymać. Zakupy w Waszym sklepie to frajda. Polecam wszystkim.
 
Jacek T.

 
Zamówienie dotarło rzeczywiście po 48 godzinach, paczuszka bez zarzutu macie u mnie wielkiego plusa :)
 

 
Szybka obsługa i świetna jakość produktu! polecam wszystkim!!!!!
 
Alicja Latawiec
 

 
Sklep REBEL to najlepszy sklep internetowy jaki znam. Zamówiłem tu podręczniki do 7th Sea. Natychmiast po dokonaniu operacji dostalem maila, że zamówienie zostało złożone poprawnie. Sklep wysłał rownież potwierdzenie nadania paczki - co bardzo uspokaja klienta i podnosi wiarygodność REBEL. Ponadto mialem kilka pytań odnośnie terminu odbioru napisalem na GG do Pana Artura, który natychmiast udzielil mi stosownych informacji. Polecam ten sklep każdemu kto lubi tanie wygodne zakupy z dostawą do domu.

Pozdrawiam
 
Jarecki
 

 
Dziekuje za wspaniala obsluge - czas realizacji jest oszalamiajacy, opakowanie bardzo dobre - co tu wiecej mowic. Oby bylo wiecej takich sklepow w sieci =) polecam innym, pozdrawiam i życze powodzenia 
                                              Anita
 

 

Witam

Wielkie brawa dla sklepu, ekspresowa i fachowa obsługa, paczka dotarła w dwa dni (28 godzin po mejlu informującym o wysłaniu), wszystko całe, bez zarzutu.

Pozdrawiam
Jahu

 


 

                    Witam

 

Chciałbym podziękować za miłą obsługę i pomoc

 

Moim zdaniem Rebel to najlepszy taki sklep w Polsce

100% pewności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  

 

pozdrawiam

Darek K.

 


 

Chciałem wyrazić najszczersze słowa podziękowań całemu sklepowi z bardzo miły kontakt oraz niesamowicie szybką przesyłkę towaru idealnego i lepszego niż na zdjęciu. Po co ruszać się z domu...lepiej zamówić w Rebelu! Z wyrazami podziękowań

Paweł Szadkowski
 

 
Nio cóż - jeśli w dzień po złożeniu zamówienia dostaję do ręki paczuszkę, to nie ma mowy abym się nie cieszył. Troche zajęło mi czasu rozpakowanie jej (teraz wiem o co chodziło z pancerną paczką;) ale to tylko plusik - dbacie o to aby klienci dostali zamówione rzeczy w nienaruszonym stanie. Szybka i dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniami przesyłka.
Nie trzeba więcej komentarzy!
Tylko tak dalej!
Łukasz Jeziorski
 

 

Przesłany podręcznik doszedł w terminie. Wszystko w porzadku. Dziekuję. Nie będę znów wychwalał jacy jesteście wspaniali i profesjonalni bo to już pisałem. Ale i tak dwie sprawy mnie mile zaskoczyły. Po pierwsze: wyznaczyłem sobie termin (dokładny dzień wysłania paczki) i tak się stało bez żadnych problemów. Jestem pod wrażeniem (inni to się stawiają). Po drugie: pomimo wielu pochwał nie osiadacie na laurach i nadal dbacie o klienta. Tak trzymać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Od dzisiaj kupuję już tylko u Was.

 

Pozdrowienia dla wszystkich pracowników sklepu.

Lord Ben

 

 


 

 

Jestem pod dużym wrażniem profesjonalizmu waszej firmy. Firmy zajmujące się sprzedażą gier rpg planszówek i bitewniaków zawsze kojarzyły mi się nienajlepiej, ale wasza firma skutecznie uświadomiła mi mój błąd. Paczka doszła zapakowana jak czołg :) sama gra jest bardzo fajna, a kostki gratisowe były miłym zaskoczeniem. Oczywiście zamieściłem pozytywny opis na waszej stronie. A z przyjemnością stwierdzam, że znalazłem firmę z którą współpraca jest co najmniej zadowalająca.

 

Pozdrawiam Paweł Bogumił

 


 

Poprostu super!
Wyslalem zamowienie poxno wieczorem we wtorek, w srode otrzymalem potwierdzenie wyslania paczki a w czwertek ją otrzymalem, troche sie niecierpliwilem bo przyszla ok. 18 kiedy nie miałem nadzieji ze ja otrzymam w ten dzień, a tu jednak, miła niespodzianka. Polecam wszystkim!!
                                             Konrad "Szuvi" T.

 


 

No ludzie zdziwieni? REBEL jest najbardziej profesjonalną firmą zajmującą sie Rpgami, Karciankami i Planszówkami itp! Profesjonalność przez maxymalnie duze P! jestem z Rebel właściwie od początku, zamawiałem już wiele razy ale jeszcze nigdy niebyłem niezadowolony.... najleprza w Rebel jest obsługa klienta. Jeszcze nigdzie niespodkałem sie z taką pomocą czy to w wyborze produktu czy jak mialem wiele pytań. Zawsze sięgam po pomoc na bierząco na Gadu :D
Aha no i już zbieram kase na następny zakup z Rebel, a mianowicie Zew Cthulhu 5.5

 

Pozdrawiam wszystkich i kupujcie w REBEL.PL!

 

Wojtek


 

   Dziękuje bardzo za szybką przesyłke!!! która dotarła do mnie po niecałych dwóch dniach.Polecam gorąco wszystkim Firme REBEL za profesjonalizm!!!

   Jestem pewny że zakupie kolejne produkty!!!

   Tomasz S.

 


 

Witam.
Chciałem podziękować za dostarczony towar i pogratulować sklepowi profesjonalizmu i doskonałej obsługi.
Zbigniew Lipka

 


 

 

 

Bardzo dziękuję za realizację moich zamówień. Przy pierwszym zamówieniu dostałem paczkę już po 2 dniach, natomiast przy drugim - po tygodniu (po drodze był długi weekend więc przymykam oko). Opakowanie książek profesjonalne i bez najmniejszych zastrzeżeń. Polecam!
Pozdrawiam
Tadeusz
 

 
Towar zamówiony w niedzielę o godzinie 18, dochodzi we wtorek o 12... kwote do zapłaty bez problemu, co do grosza, mam podaną w mailu potwierdzającym kupno...
Miła obsługa sklepu...
 
Co można napisać oprócz tego?? DZIĘKUJĘ ZA TO, ŻE MIAŁEM ZASZCZYT BYĆ KLIENTEM NAJWIĘKSZEGO INTERNETOWEGO SKLEPU RPG W POLSCE!!!!
 
Tomek Muller
 

 

Witam serdecznie,

 

Paczka dotarla, z czego bardzo sie ciesze, w nie naruszonym stanie i dokladnie z takim zamowieniem jakiego dokonalem - wszystko w nalezytym porzadku. Obsludze nie da sie nic zarzucic, dbaja o klienta na kazdym kroku. Pelen profesjonalizm. Gratuluje. Zakupy w REBEL-u polecam wszystkim.

 

Pozdrawiam,

 

Przemek

 


 

Witam,

Korzystając z okazji jaką było niedawne i wyjątkowo przyjemne 
doświadczenie polegające na dokonaniu zakupów w Rebelu chciałbym również  wystawić swoją opinię i dorzucić kamyczek na ten potężny szaniec komentarzy.

Informacja o Rebelu trafiła do mnie pocztą pantoflową ale muszę przyznać,  że gdybym szukał na własną rękę to google zaprowadził by mnie tutaj również całkiem sprawnie. I bardzo dobrze. Wygląda na to, że moja reaktywacja w świecie gier planszowych i fabularnych będzie miała dobre narzędzie. Informacja o wysłaniu paczki dotarła do mnie majlem w piątek a  Poczta Polska sprawiła się na medal i dostarczyła paczkę w sobotę co  pozwoliło mi na spędzenie części łikendu w nadzwyczaj miłej atmosferze.

Profesjonalizm, profesjonalizm, profesjonalizm, procedury, procedury, 
procedury, jakość, jakość, jakość. Brawo. Kolejny zadowolony klient :) 
Interes się kręci, mam nadzieję, że ten, bądź co bądź niszowy rynek będzie zyskiwał klientów również dzięki Rebelowi.

 

Pozdrawiam serdecznie,

Zbigniew Kordylewski.

 


 

Nie kupowałem jeszcze nigdy w bardziej profesjonalnym sklepie.
Genialna obsługa, dbałość o klienta. Paczka przejechała pół Polski i
dotarła na drugi dzień po złożeniu zamówienia, aż mi mowe odjęło jak
ją zobaczyłem wieczorem w domu. Paczka zapakowana szczelnie i bardzo dokładnie. POLECAM REBEL.PL z czystym sumieniem. Naprawde warto u was kupowac.

Klient.

 

 

Chciałem złożyć serdeczne podziękowania za miłą i fachową obsługę  za szybkie i rzetelne realizowanie zamawianych przezemnie produktów z wzszego sklepu.
Polecam wszystkim wasz sklep.
Jeszcze raz serdeczne podziękowania dla was wszystkich
 
 

 
Witam
    Niedawno złożyłem w państwa sklepie pierwsze zamówienie. Jestem
bardzo mile zaskoczony jakością Rebel.pl. Przede wszystkim ogromny,
niespotykany chyba nigdzie indziej wybór wszelkiego rodzaju systemów,
gier etc., a do tego błyskawiczny czas realizacji zamówienia i naprawdę
solidnie zabezpieczona przesyłka. Może tylko cieszyć fakt, że taki sklep
powstał i oby istniał jak najdłużej. Jeżeli będę szukał czegoś będącego
w państwa ofercie, to z pewnością kupię to właśnie u Was.
Pozdrawiam
            Arius

 
Witam!
Postanowiłem ostatecznie się przesiąść na nowego Wampira. Zamówiłem u Was... i przesyłka doszła do mnie po 2 dniach. Świetnie, brawo - jesteście świetni. Miałem małe obawy na początku- jesteście pierwszym e-sklepem, w którym cokolwiek kupowałem, a tu proszę - jakie miłe zaskoczenie! Dziękuję bardzo. Zabieram się do czytania. Minie trochę czasu, zanim przetrawię te dwie książki, ale potem z pewnością ponownie skorzystam z Waszych usług. To prawdziwa przyjemność wiedzieć, że ma się do czynienia z Profesjonalistami przez duże "P".

         Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów w prowadzeniu sklepu - wielu klientów i samych dobrych opinii!
                                      DARK ONE

 
Witam,
otrzymałem swoje zamówienie. Wszystko w najlepszym porządku, i od dziś jesteście moim pierwszym adresem jeśli chodzi o planszówki i akcesoria RPG!
Tadek
 

 
Szybko, sprawnie, bezpiecznie zapakowane, słowem pełny profesjonalizm. Dziękuję i polecam innym. K.Baszak
Z poważaniem
 
Krzysztof Baszak
 

 
Niedawno kupiłem grę "Drakon" i jestem bardzo zadowolony zarówno z gry jak i z obsługi. Przede wszystkim zwraca uwagę szybki kontakt i dbałość o klienta. Gra została dostarczona w tempie iście ekspresowym. Szczerze polecam.
Pozdrawiam
kasm

 

Witam

Jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej zadowolony z usług. Na drugi dzień od wysłania otrzymałem paczkę. Dzięki bardzo za profesjonalizm. Lecę czytać podręcznikJ.

Pozdrowienia dla obsługi sklepu, a w szczególności dla Magdaleny za cierpliwość jeśli chodzi o moje ciągłe pytania.

 

grag

 


 

Niewiele zamawiam przez internet- -ale realizacja i kontakt z firmą 
jest wyśmienity. Dziękuję i polecam wszystkim. Warto!
Violetta Borowa, Wołomin


 


 

Wiatm!!!
Dziękuję za szybką,uprzejmą i fachową obsługę.Pierwszy raz dokonywałam u was zakupów i jestem mile zaskoczona
jakością oferowanych przez was usług.
Stały kontakt,szybkość realizacji zamówienia,jakość oferowanych produktów,sposób opakowania oraz dogodne formy płatności przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Jeżeli mam kupować gry to tylko u was.
 
Marta
 

 
Kilka tygodni temu złożyłem swoje pierwsze zamówienie w Rebelu.
Zapewnień, że paczka zostanie doręczona w przeciągu 48h nie
traktowałem poważnie (doświadczenia z innymi e-sklepami,
niestety...). Paczkę dostałem następnego dnia. Cóż, pomyślałem, raz
się pewnie przypadkowo udało termin dotrzymać.
Wczoraj dostałem kolejną paczkę z Rebela. Znów następnego dnia po
zamówieniu.
Wciąż nie mogę wyjść z podziwu dla Was. Jesteście zbyt dobrzy jak na
polskie realia. Jesteście po prostu solidna firmą, która w Polsce
nie powinna istnieć:) Moje szczere gratulacje! Macie nowego stałego
klienta (stałego w sensie: jest kasa-jest zamówienie:))
Damien
 

 
Witam,

chciałbym Państwu szczerze pogratulować profesjonalnego i podmiotowego podejścia do klienta. Należę niestety do tych osób, których spotkał zawód, gdyż nie otrzymałem od Państwa na czas zamówionego towaru. W związku z tym musiałem anulować zamówienie i szukać towaru gdzie indziej, co kosztowało mnie sporo czasu i nerwów i ...dodatkowych
pieniędzy. Większość firm przeszła by nad tym do porządku dziennego,
natomiast Państwa firma postąpiła w sposób, z którym do tej pory nie
zdarzyło mi się nigdy w Polsce spotkać. Otóż jako rekompensatę za
niewywiązanie się z umowy, drugi zamówiony przeze mnie towar otrzymałem bezpłatnie! Tak jak nie ma ludzi, którzy nie popełniają błedów, tak i każdej firmie może się zdarzyć, że z różnych powodów nie jest ona w
stanie dotrzymać umowy z klientem. Wielkość firmy poznaje się jednak po tym, jak wychodzi ona z takiej sytuacji. REBEL zachował się bez zarzutu
i z pewnością jeszcze nie raz będę korzystał z Waszych usług i polecał
Waszą firme znajomym.

Serdecznie pozdrawiam i dziękuję,

    IW


 
Moja opinia o sklepie i obsludze sklepu Rebel!
 
Jestem bardzo zadowolony z szybkiej obsługi jak i towaru! Zakupiłem Scrabble w piątek po południu w sklepie Rebel.pl, płaciłem przelewem Inteligo (najlepszy sposób) i dostałem maile informayjne:) W poniedziałek następny mail iż przesyłka została wysłana i prosze bardzo... dziś wtorek!!! 13sta z minutami wkracza listonosz... puka trzy razy :D i oddaje paczuszke... cała, zdrowa, nie zniszczona... rachunek w środku:) ach aby wszystkie firmy tak szybko reagowały to będą miały wysokie noty jak właśnie Rebel!!! Pozdrawiam
 
Severinous

 

Witam!

Wszystkie sprawy związane z zamówieniem są dopinane na ostatni guzik, tu klient jest najważniejszy. Po stanie w jakim otrzymałem paczkę widać jak bardzo porządną jesteście firmą. Pudełko, w które została zapakowana przesyłka jest bardzo solidne i wytrzymuje nawet naszą polską pocztę J i sposób w jaki z paczkami obchodzą się przemiłe panie w punktach dostawowych. Żaden z otrzymanych produktów nie był uszkodzony nawet w najmniejszym stopniu, żadnych zgnieceń itp. Trzymać tak dalej. Pozdrawiam i życzę wielu zamówień.

 

Marcin Gębarowski

 


 
Witam!
    Po raz pierwszy skorzystałam z usług firmy REBEL i jestem od razu mile zaskoczona. Chciałam być oryginalna i napisać kilka pochwał, ale po przeczytaniu opinii innych klientów stwierdziłam, że będę się tylko powtarzać. Po krótkim zastanowieniu stwierdziłam, że mimo to, coś napiszę, bo tak sprawnie działających firm nie jest wiele.
 
    Jestem zachwycona. Od zamówienia do otrzymania towaru minęły tylko dwa dni!!! Już od kilku lat zamawiam produkty przez internet (zwłaszcza książki), ale jeszcze nigdy tak szybko nie otrzymałam zamawianego artykułu. Bardzo podoba mi się sposób informowania i kontakt z klientem.
 
Pozdrawiam i życzę, aby inni Państwa klienci byli tak samo zadowoleni jak ja.
Anna F.
 

 

Jestem bardzo mile zaskoczony czasem dostawy :) ..mogę powiedzieć tylko tyle: Na czas na miejsce na pewno!!! Nic  Ująć

Z poważaniem

Jacek m.

 


 

 

Jestem bardzo zadowolony z waszego sklepu. Karty, które zamówiłem
przyszły niespodziewanie szybko!Polecam ten sklep wszystkim
kupującym.Jedyna wasza wada to wysokie koszty wysyłki , poza 
tymwszystko super !!!
                                        Konrad M.


 

 

Hej !

 

Dzięki za szybką realizację. Zamówienie złożyłem w poniedziałek koło godziny 13, o 14 dostałem potwierdzenie o wysłaniu paczki, którą odebrałem na poczcie we wtorek. Mówiąc krótko : szybka, profesjonalna obsługa od początku do końca. Polecam RPG-manikakom J

 

Serdecznie pozdrawiam,

 

Adam

 


 

Witam
Bardzo dobry sklep. Miła i rzeczowa obsługa. Przesyłki przychodzą szybko i są dobrze ( czasem nawet aż za dobrze ;) opakowane. Jednym słowem polecam.
 Michał Bełcik

 


 

Witam,

jakis czas temu zamowilem w Panstwa sklepie gre "Age of Mythology".
Po bardzo szybkiej i sprawnej przesylce okazalo sie, ze w egzemplarzu,
ktory dostalem brakuje jednej z kart. Oczywiscie zglosilem ten fakt w
Panstwa sklepie. Powiedziano mi, ze zdobycie tej karty od producenta
bedzie bardzo ciezkie, a moze nawet niemozliwe, pogodzilem sie wiec z
takim stanem rzeczy i korzystalem z gry w niepelenej formie. Jakiez
bylo moje zdziwienie i zadowolenie kiedy w piatek (14.10.2005) w mojej
skrzynce pocztowej znalazlem koperte nadana przez Panstwa sklep, a w
niej brakujaca karte! Musze przyznac, ze zaskoczyliscie mnie
pozytywnie po raz kolejny. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko
serdecznie podziekowac za przesylke brakujacej karty i pogratulowac
wspanialej obslugi klienta. Gdyby w polskim Internecie dzialalo wiecej
takich sklepow, wszelkie zakupy bylyby przyjemnoscia.
Jeszcze raz bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam.

--
   Maciej U.

 


 

Witam! Wczoraj otrzymalem Wasza przesylke. I co tu duzo mowic jestem bardzo zadowolony. Podrecznik w super stanie, swietne zabezpieczenie przesylki, bardzo, bardzo szybko podrecznik znalazl sie u mnie. Generalnie bajka i mam nadzieje, ze dalej bedziecie tak wysoki poziom utrzymywac!

Pozdrawiam i zycze powodzenia!
Gunther


 

Witam serdecznie


Kule do Abalone doszły do mnie już co najmniej tydzień temu, ale dopiero
teraz piszę z podziękowaniami. Dziękuję bardzo za profesjonalną pomoc, uszkodzone kule zastąpiłem tymi przez Was wysłanymi. Mój zmysł estetyczny jest już dzięki wam kontent. Swoją drogą gra Abalone bardzo spodobała się wielu moim znajomym, a szczególnie mojemu 10-letniemu bratu, który nawet całkiem nieźle sobie z nią radzi :)
Pozdrawiam mocarnie i gratuluję świetnego sklepu. Toż to przecie ziemia obiecana dla ludu z państwa Miłośników Rozrywki Planszowo-karcianej. :)

Mikołaj M.

 


 

Witam
Zamówienie dotarło dokladnie po 24 godzinach. Zrealizowane w  100%, 
stan idelany. Pełen profesojonalizm. Tak więc następne zakupy tez będą u was.
Pozdrawiam
Ewa L.

 


 

Witam!

      W piątek dostałam pudełko na karty :). Serdecznie dziękuję za
wynikły z tego małego zamieszania gratisik !!! Bardzo często dokonuję
zakupów przez internet, ale z tak życzliwym i dbającym o dobro klienta
sklepem jeszcze się nie spotkałam. Dziękuję jeszcze raz i życzę, aby
grono Waszych zadowolonych klientów wciążł rosło, a to że tak się stanie
jest dla mnie czymś bardzo oczywistym !!!
      Pozdrawiam gorąco całą "załogę" sklepu !!! :)


                                            Kamila F.


 

Witam!

  świetny kontakt, przesyłka w 24h, super zabezpieczona,towar bez
  zarzutu, same zalety, polecam gorąco zakupy w REBEL, jestem mile
  zaskoczony profesjonalizmem tej firmy

                                              Rafał S.


 

 

Witam
Wystawiam pozytywny komentarz-szybko , profesjonalnie
zachęcam wszystkich do zakupu.
Pozdrawiam.
Aneta Polańska

 


 

Dzień dobry.
Po raz pierwszy dokonywałem zakupów przez internet, w związku z tym obawiałem się ryzyka tego zakupu.Przekonałem się jednak,że zakupy z "reblem" to prawdziwa przyjemność, oszczędność czasu i pieniędzy.Obsługa była profesjonalna od momentu złożenia zamówienia do odbioru zgodnie z terminem i zasadami płatności bez żadnych ukrytych kosztów .Dziękuję za wszystko i oby tak dalej.Pozdrawiam. 
 

 
Otrzymałem zamówioną przesyłkę wciągu 48 godzin od przelewu.
Zawartość zgadzała się i była porządnie zapakowana.
Bardzo dziękuję.
Andrzej T.

P.s. Zapewne zrobię u Was jeszcze inne zakupy w niedalekiej przyszłości.
 

 

Witam serdecznie!

Zamówione gry dotarły w stanie IDEALNYM, pięknie opakowane i błyskawicznie! Nie sądziłam, że dostane je aż tak szybko, a że to prezenty gwiazdkowe - z pewnością zamówie jakieś jeszcze!:) Jestem zachwycona obsługą, profesjonalizmem, podejściem do klienta, szybkością realizacji zamówienia i w ogóle! Tak trzymać! Od dzisiaj stała klientka Waszego sklepu!:)

Ewka Z.

 


 

To już moje drugie zakupy w Rebel  i jestem bardzo zadowolony z terminu dostawy(od wysylki 1 dzien), jak i z milej obsługi. Sam pracuje w sklepie i umiem docenic fachowa obsługę. Jeszcze raz dzieki za mila wspolprace.

 

Pozdrawiam

Marcin M.

 


 

Witam !

Muszę się przyznać, że pierwszy raz robię zakupy
przez internet, i jest tak jak być powinno - zostałem
bardzo mile zaskoczony szybkością przesłania
paczuszki (zapakowanej jak jasny gwint! :D) już na następny dzień
od otrzymania potwierdzenia wysłania owej paczki (mimo dużych
odległości!). No ale co tam transport, książeczka wyglada cudownie
(żadnych uszczerbków w oprawie, co zdarzyło mi się nieraz
przy zakupie w sklepie!) kości również. Wielki pozytyw !
Napewno jeszcze nie raz zamówię niejedną rzecz w rebel.pl .
Polecam także innym do zakupu w rebelu.

pozdrowienia!



chuchu

Pełen profesjonalizm zarówno w podejściu do klienta jak i w przeprowadzeniu transakcji (wysyłka, potwierdzenia mailem itp.). To był mój pierwszy zakup w sklepie REBEL i życzyłbym sobie podobnego podejścia w innych sklepach internetowych.

 

Czarek M

 


 

Gratuluję i dziekuje właścicielowi oraz całemu zespołowi Rebela za profesjonalną obsługę!!! Super szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka! Serdeczny kontakt!

 

Podziekowania również za opinie klientów, które pomogły mi w podjeciu decyzji o zakupie gier.

 

Polecam wszystkim firme "Rebel"!

Pozdrawiam

Beata

 


 

Witam!
 
Doskonała współpraca , szybka obsługa , rewelacyjny kontakt z klientem . Wszystkim przyszłym klientom gorąco rekomenduję zakupy w tej firmie .
 
Pozdrawiam
Asia

 
Jestem bardzo zadowolona z usług Waszego sklepu. Nie musiałam długo czekać na przesyłke, która dotarła w nienaruszonym stanie.Cieszę się, że trafiłam na Wasz sklep internetowy. Na pewno polecę go znajomym i jeszcze nie raz skorzystam z Waszej ciekawej oferty. Pozdrawiam Agnieszka
 

 
Witam,
 
Jako komentarz podam dwa hasła:
- profesjonalne podejście do klienta (!!!)
- świetna obsługa
Słowa najwyższego uznania. Gorąco wszystkich zachęcam do robienia zakupów w Rebelu.
 
Pozdrawiam
Krzysztof
 

 
Witam!
Zamówiony towar dotarł szybko i w idealnym stanie . Polecam zakupy w tym
sklepie! Grażyna
 

 

No tak, zachwycona, to nawet za mało. Do tej pory zamawiałam gry z Niemiec, bo w Polsce nie można było dostać, a tu taka miła niespodzianka. Nie dość, że upragniony TICKET TO RIDE był u Was, to na dodatek znalazł się u mnie cały i zdrowy nie w ciągu 14 dni, ale trzech. Zarówno grę, jak i sklep gorąco polecam. Prezent na gwiazdkę już mam, teraz tylko trzeba czekać z rozłożeniem gry na wigilijny wieczór.

Pozdrawiam

krka

 


 

 
Wasz sklep internetowy jest poprostu świetny! Kupowałem już w innych sklepach internetowych, niestety z różnym skutkiem. A to przychodziło nie to co miało , a to znowu wszystko trwało tygodniami.A tutaj proszę, zamówienie dotarło w przeciągu 2 dni roboczych!!! No byłem w ciężkim szoku!!! Dla was klient jest najważniejszy co mnie bardzo cieszy :) . Paczka było super szczelnie zapakowana,siłowałem się z tym (miałem skalpel modelarski) przez dobre 10 min!! :P No ale warto było.Wszystko w nienaruszonym stanie.
Powiem wam szczerze że jest to świetna i rzetelna firma z którą naprawde warto robić interesy.Jestem naprwadę bardzo,bardzo zadowolony!!
 
Bartłomiej M.
 

 
korzystałem z usług Waszego sklepu i jestem w 100 procentach zadowolony , supeer, super, super po prostu obsluga klienta od poczatku do konca  idealna. Caly czas bylem informowanyna jakim etapie jest moje zlecenia a sama jakosc wykonania budzi podziw i zachwyt szczególnie osoby obdarowanej.
polecam bez zadnych obaw............ na pewno jeszcze skorzystam sam  z tego sklepu.
 
Robert
 

 

Witam!

 

Dokonałem u Państwa zakupu świetnej gry Drakon. Przy odbiorze miałem wrażenie jakby w pudełku miała być chińska porcelana a nie gra planszowa! Na szczęście była gra, ale po raz pierwszy spotkałem się z tak profesjonalnym zapakunkiem.

Obsługa miła i profesjonalna!

 

Gorąco polecam i dziękuję!

Piotr Mański

 


 

Witam!
Bardzo dziękuję za ekspresową przesyłkę dotarła do mnie już w piątek, a zamówienie złożyłem w środę. Paczka była jak najbardziej w porządku, z zawartości też jestem bardzo zadowolony ( dziękuję za różne kolory kostek ).
Robiłem już zakupy w kilku sklepach internetowych ale Rebel to zdecydowanie NAJLEPSZA FIRMA.Dokładne informacje,świetny kontakt,expresowa przesyłka. TYLKO TAK DALEJ.
Jeszcza raz serdecznie dziękuję i Pozdrawiam

 


 

Witam
Miałem przyjemność pierwszy raz korzystać z usług REBEL-u i naprawdę jestem mile zaskoczony profesjonalizmem oraz życzliwością obsługi. Niesamowicie
miły, oraz dobry kontakt. Żadne pytanie nie zostało pozostawione bez odpowiedzi, za co serdecznie dziękuję. Ta firma naprawdę dba o klienta, co obecnie nie często zdarza się na naszym rynku. Przesyłka została nadana w terminie krótszym niż podano w informacjach o produkcie. Po dwóch dniach od otrzymania mail-a potwierdzającego nadanie paczki do mych drzwi zawitał listonosz z utęsknioną przesyłką. Wszystkim gorąco polecam robienie zakupów w REBEL.pl gdyż są one czystą przyjemnością. To nie był mój ostatni zakup w tym sklepie. Świetny początek. Oby tak dalej

Pozdrawiam
Kamil Dzięga



Witam,

 

Dzięki wielkie za szybką i bezproblemową dostawę.

Produkt w stanie idealnym.

Szybko, miło, wszystko tak jak trzeba.

Polecam gorąco.

na pewno będę korzystać.

anka


 


 

Witam serdecznie!
 
Nie dawno kupiłam u Was grę Jenga.Pierwszy raz robiłam zakupy przez internet.Bardzo się obawiałam, czy w pudełku otrzymam zamówione klocki, czy cegłę.Dużo się nasłuchałam o nieuczciwych tranzakcjach,więc wyobrażnia działała.Ale jakie było moje M I Ł E  zaskoczenie, kiedy paczka przyszła w nienagannym stanie i  do tego bardzo szybko.
 Brawo ! dla waszej firmy za uczciwość,dobrą organizację i współpracę.Pogratulować firmy kurierskiej
 Napewno jeszcze coś u Was kupię.
                                      Pozdrawiam
                                          Teresa Węglińska


 

Dzien dobry,
 
Otrzymałem dziś zamówioną paczkę.Mam porównanie Waszej organizacji do innych sklepów internetowych i muszę powiedziec, że pierwszy raz byłem na bieżąco informowany o tym co się dzieje z moim zamówieniem, a na koniec mogłem sie porozumieć z kurierem, o której godzinie będzie dostawa.Ułatwiło to znacznie odebranie paczki.
Pracujecie z precyzją i zaangażowaniem niestety rzadko spotykanym gdzie indziej.
 
JESTEŚCIE WZOREM JAK NALEŻY PROWADZIĆ SKLEP INTERNETOWY.
 
Pozdrawiam
Jacek Drużynski
 

 

Nigdy nie kupowałem gier w ten sposób. Wiecie, zawsze chce się widzieć pudełko, zawartość itd. Jednak zrobiłem mój pierwszy zakup w sklepie REBEL… Chciałem żeby było szybko i tanio. Wygląda na to, że nigdy już nie pójdę do „normalnego” sklepu. Nie można opisać wszystkich zalet, jedyne słowo jakie mi przychodzi do głowy to PERFEKCJA ! Doskonała obsługa, szybkość realizacji i dbanie o klienta na każdym etapie dokonywania zakupów J

REWELACJA !!! (to już drugie słowo J )

 

Pozdrawiam

 

Rafał

 

p.s. Jeszcze do Was wrócę !

 


 

Witam serdecznie!!!

Polecam REBEL'a wszystkim, którzy są zainteresowani grami i nie tylko. Obsługa jak zwykle cudowna, cały czas wiesz co dzieje się z twoim zamówieniem. Ostatnio z braku czasu zamówiłam w sobotę późną nocą (w weekendy mało kto pracuje ale...), w niedzielę dorzuciłam jeszcze jeden produkt (skleroza nie boli). Już w poniedziałek rano dostałam info o paczce oddanej do wysyłki (i wszystko co chciałam w środku!!), a dzisiaj (wtorek) już z samego rana paczka znalazła się u mnie i jest tylko MOJA :D

Jedno z pudełek z lekka się skompresowało... ale to bez znaczenia (Jungle Speed nie wymaga pudełka (które jest cieniutkie i nieestetyczne), po to jest woreczek (mój - czerwono-czarny :))). To co miało być niezgniecione - było i to jest najważniejsze.

Słyszycie to cały czas ale powtórzę: jesteście świetni, trzymajcie tak dalej!!


Pozdrawiam,
Renata Raczyńska


 

Co prawda miałem przyjemność złożyć tylko kilka zamówień u was, ale muszę przyznać że jakoś usługi stoi na najwyższym poziomie. Zdecydowanie jeden z najlepszych sklepów planszówkowo eRPeGowych, z jakimi miałem kontakt(ocena najbardziej obiektywna na jaką sie zdobyłem), jeśli oczywiście nie najlepszy. Zamówienia realizowane są bardzo szybko, a jeśli kurier nie da plamy(co mi się ostatnio zdażyło) paczka dociera zanim w człowieku rozwinie się to powszechne "nie mogę się doczekać", czyli błyskawicznie. Koszty wysyłki są również zaskakująco niskie w porównaniu do niektórych krwiopijców w sieci.

Nie miałem okazji reklamować towaru, więc jeśli chodzi o kontakt z załogą nie mogę wyrazić żadnej opinii. Jednak sądząc po profesjonalnym załatwianiu zamówień, stawiam raczej na pozytywne zdanie.

 

neonusz

 


 

 

Sposób i jakość obsługi świadczone przez sklep REBEL mogą służyć jako wzór profesjonalizmu obsługi klientów sklepu internetowego. Sprzedawcy internetowi -  uczcie się. Gratulacje dla firmy i oby tak dalej.

 

Bogumił

 


 

Witam!

 

Kupuje przez internet juz od jakiegos czasu - mialem wieksza lub mniejsza przyjemnosc kupowac od wielu sprzedawcow na allegro, w malych sklepach internetowych oraz w duzych sklepach, ktorze maja i sklep internetowy i "zwykla" dzialalnosc. Robiac internetowe zakupy przyzwyczailem sie do tego, iz taka forma kupna wiaze sie z conajmniej tygodniowym oczekiwaniem (zamowienie - wplata pieniedzy [nawet ten sam bank] - przygotowanie przesylki - wyslanie - dostarczenie). Wasz sklep uswiadomil mi, ze jesli sie chce to mozna handlowac szybko i sprawnie! Dwa razy zrobilem u Was zakupy i dwa razy paczka dochodzila blyskawicznie (na drugi dzien po zakupie) - i to nawet w okresie przedswiatecznym! Przez Was stalem sie bardziej wymagajacy w stosunku do innych sklepow :).

 

Jestem pod ogromnym wrazeniem i zycze Wam samych sukcesow - mysle, ze z takim podejsciem do interesu nie bedze to trudne :).

 

pozdrawiam

Mateusz Stróżyk

 


 

 

Chciałbym podziękować Państwu za fachową opiekę nad klientem, były to moje pierwsze zakupy w REBEL i zapewniam, że nie ostatnie. Zaskakujecie Państwo swoją profesjonalnością. Wielokrotnie zamawiałem produkty w sklepach internetowych, jednak żaden nie działał tak sprawnie, troszcząc się o dobro nabywającego... Dziękuję Wam za wyrozumiałość i zaufanie, którym obdarzyliście mnie wysyłając ponownie zamówiony towar, nie czekając na rozpatrzenie reklamacji z racji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia. Gdybym zdecydował się na zamówienie w innym sklepie, pewnie pozostałbym z uszkodzonym towarem (prezentem gwiazdkowym) zdając się na własny los... Wielkie brawa dla Was! Polecam REBEL wszystkim! Ekspresowe zrealizowanie zamówienia, transakcja w miłej atmosferze -  PRZED ZAKUPEM, W TRAKCIE REALIZACJI I PO OTRZYMANIU TOWARU!!!

 

 Michał

 


 

 

Wielkie podziękowania dla zespołu sklepu za udane święta Bożego Narodzenia mojego synka dzięki Państwa zaangażowaniu i dobrej woli przesyłka dotarła na czas. Za uśmiech dziecka, za brak stresu, za życzliwość, za okazanie dobrej woli i dzielenie się swoją pasją z innymi bardzo dziękuję.

 

Kinga Groszkowska.

 


 

 

To jest niesamowite! To juz moj 2 zakup, za kazdym razem przerastacie moje oczekiwania :-) Jestescie niesamowici jesli chodzi o total consumer experience (wszystkie maile z powiadomieniami - wszystko wiem wiec zupelnie sie nie stresuje). Wszystkie sklepy porownuje teraz do rebel.pl i wychodzi to na niekorzysc dla innych!!
Swietna robota, wielkie dzieki!!!

Sławek

 


 

 

Zamówienie dotarło do mnie w niecałą dobę po dokonaniu wpłaty (przesyłką kurierską). Towar był świetnie zapakowany, oczywiście w 100% zgodny z opisem. Pełen profesjonalizm - nic dodać, nic ująć.

Pozdrawiam i na pewno  przyszłości skorzystam z Waszej oferty ponownie.

 

Wojtek

 


 

 

   Wow!!! To krótkie słowo określa mój stan gdy do moich drzwi zapukał kurier z książkami.Zawsze wydawało mi się że jak na taki kawał drogi, (z jednego końca polski na drugi),jaki miały przebyć podreczniki zajmie to maksimum czasu czyli 48 godz. Jednak ku mojemu zdziwieniu nie trwało to dłużej niż 24 godzinki, po prostu czysty profesjonalizm. Zawartość była oczywiście w stanie idealnym żadnych zadrapań na okładkach, zagiętych rogów zupełny ideał. Sam mam prace w której pakowanie materiałów gra wielką role a mianowicie transport i pakowanie tafli szklanych i jeśli chodzi o zabezpieczenie przesyłki rówież nie ma się czego czepiać. Miłe jest że w naszym kraju istnieją osoby które swoją prace traktują w tak poważny sposób. Należy wam się za to pomnik w środku miasta a napewno gromkie oklaski.

Życzę wam jak najwiecej sukcesów i pozdrawiam.

 

 

Mile zaskoczony Jankiel

 


 

Witam.

 

Minął już ruski miesiąc odkąd dokonałem pierwszego zakupu w Państwa sklepie i wciąż nie mogę się otrząsnąć z pozytywnego wrażenia. Tak profesjonalnego podejścia do klienta, do jego zamówień i potrzeb, jeszcze w naszym rodzimym jenternecie nie spotkałem.

Dodatkowo - urzekł mnie system PD-ków... chociaż nie różni się, w swojej istocie, aż tak bardzo od innych programów lojalnościowych, to jednak samo wykonanie i pomysł, zasługują przynajmniej na pochwałę.

Żeby pochwalnych peanów nie było za mało, to dodam jeszcze fenomenalny system komentarzy i opinii klientów - o produktach - który to system niejednokrotnie pozwolił na odsianie "ziarna od plew", i, chociaż jest on niewskazany z punktu widzenia "sprzedaży i obrotów", jednak wskazuje znów na troskę o klienta.

 

Dziękuję bardzo za miłą współpracę - myślę, że będzie się rozwijała w dobrym kierunku - oraz za wszystko, co powyższe.

 

Z poważaniem,

Mirosław Ulman

 

 

© 2003-2017 REBEL.pl
sklep@rebel.pl